Gå til sidens hovedinnhold

- De fleste tenker at jeg er en sånn «Bimbo-Barbie»

Sophie Elise Isachsen og Emilie «Voe» Nereng håper å vise en dypere side av livet som toppblogger i ny TV-serie.

EDDERKOPPEN TEATER: (SIDE2): Toppblogger Sophie Elise Isachsen (18) er en av jentene som har takket ja til å dele livet sitt gjennom TV-serien «Bloggerne».

- Dette blir helt uten filter

- Jeg både gleder og gruer meg til serien blir vist på TV, sier Sophie Elise Isachsen til Side2.

På nyåret kan TV-seerne nemlig bli bedre kjent med fire bloggere der de deler både små og store begivenheter i livene sine. Siden april 2013 har TV-kameraene fulgt Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad, Marna Haugen (32) fra Oslo, Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss og Suzanne Aabel (32) fra Oslo.

Sophie Elise håper og tror at TV-serien vil gi bloggleserne et enda større innblikk i hvordan livet som toppblogger egentlig er.

- Det her blir helt uten filter og jeg ønsker å vise en annen side av bloggerne. Det blir selvfølgelig mer personlig og serien viser mye som ikke leserne mine får se gjennom bloggen. I denne serien får man se 99,9 prosent av hvordan livet mitt faktisk er og her involveres flere sider av meg og mitt liv, forteller 18-åringen fra Nord-Norge.

Brukt 100.000 på plastisk kirurgi

Sophie Elise er fra før av godt vant til at folk er nysgjerrige på hvordan hun lever livet sitt og hun har forstått at man som toppblogger må tåle at mange har meninger om både hennes personlighet og utseende.

- De fleste tenker nok at jeg er en sånn «Bimbo-Barbie», men jeg er egentlig en ganske guttejente og kanskje ikke SÅ kvinnelig som man muligens kan få inntrykk av gjennom bloggen, sier 18-åringen.

Men Sophie Elise legger heller ikke skjul på at hun er opptatt av hvordan hun ser ut, og bloggerkjendisen har tidligere vært åpen om både neseoperasjon og forstørrelse av puppene.

- Jeg er 18 år og har brukt 100.000 på å fikse utseendet og kroppen min. Omtrent ingen kan si til meg at jeg er pen fordi det liksom er «falskt». Det vil alltid være noen som har negative kommentarer eller tilbakemeldinger, men jeg prøver å ikke fokusere på det. Jeg tror det er umulig å være 100 prosent fornøyd, mener bloggeren.

- Mer enn bare «rosablogg»

En annen av de fire bloggerne er Emilie Nereng fra Hønefoss, også kjent som «Voe». Hun håper at TV-programmet skal vise en litt dypere side av det å være blogger.

- Det er en utrolig morsom opplevelse og en stor mulighet for meg, sier Emilie Nereng om dokuserien til Side2.

- TV-serien viser nok en litt dypere side av meg. Ofte kan nok mange få inntrykk av at man drukner i det hverdagslige gjennom bloggen og mange tror kanskje også at det bare er «rosa» og at man tjener penger på ingenting. Men serien viser blant annet hvor mye jobb det ligger i det å blogge og også mer av mine seriøse sider, mener 18-åringen.

Dokuserien «Bloggerne» vil bli vist på TV 2 Bliss og er på totalt åtte episoder.

LES OGSÅ: Slik blir TV-våren på TV 2.

SE BILDER FRA VÅRLANSERINGEN TIL TV 2:

5694