Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisblogger fikk puppesmerter etter dramatisk ulykke

- Jeg trooor jeg har fått noe feil med den venstre puppen min.

(SIDE2): «Dette er kanskje litt for mye informasjon, men jeg trooor jeg har fått noe feil med den venstre puppen min, altså silikonet.»

Det meldte landets mest populære blogger, Harstad-jenta Sophie Elise Isachsen (18), like før helga.

Denne artikkelen er levert av Nordlys.no

Bilulykke
18-åringen var nylig involvert i en dramatisk bilulykke i Tyrkia, og tror selv at det kan ha ført til puppeproblemene.

«Etter ulykken kjennes noe veldig, veldig galt. Det er vanskelig å forstå nøyaktig hva jeg mener om man ikke har silikon selv, men det er en stor sjanse for at jeg må operere igjen. Og det vil jeg ikke! Det var så utrolig vondt første gang, jeg tenkte for meg selv at det gjør jeg aldri igjen, uansett. Men nå må jeg kanskje. Pokker.», skriver hun i bloggen sin.

- Jeg har bare litt vondt i den venstre puppen, mulig det er en kapsel, noe som er helt normalt, utdyper hun overfor Nordlys.

- Får dette problemet deg til å bli bekymret angående kosmetiske inngrep?

- Nei, det gjør det ikke. Der hvor jeg tok silikon har man livsgaranti, jeg får det fikset gratis om det er noe, forklarer hun.

Risiko
Hun vedkjenner at det er en viss risiko ved kosmetiske inngrep, men avdramatiserer samtidig det hele.

- Såklart, ved alle inngrep er det en risiko, men jeg ligger ikke på langt nært dødsleiet for å si det sånn, og bekymrer meg egentlig ingenting. Det er bare kjipt å eventuelt måtte gå igjennom en operasjon på nytt, ettersom det er tidskrevende og smertefullt, fortsetter hun.

- Gjør disse problemene at du vil advare andre mot silikon eller andre kosmetiske inngrep?

- Nei, det gjør det ikke. Men jeg har sagt hele tiden at jeg hverken anbefaler eller fraråder, jeg er overhode ikke interessert i å være en "Talsperson" som fremmer plastisk kirurgi, dette er et valg man tar individuelt og jeg er overhode ikke interessert i å være en grunn til at enkelte velger å gjøre eller ikke gjøre dette, sier Isachsen.

Om hun må operere vet hun ikke før hun reiser til Oslo om et par uker.

LES FLERE SAKER FRA NORDLYS.NO HER.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken