Gå til sidens hovedinnhold

Sørensen ute i tre uker

VALLHALL (vif.no): Vålerenga slo Lyn 3-2 i Vallhall lørdag ettermiddag, i en kamp som var delvis rotete og ustrukturert. Jan Derek Sørensen pådro seg en strekkskade, og er ute i rundt tre uker.

Jan Derek Sørensen, var ikke veldig fornøyd etter kampen, på grunn av en skade han fikk rett før slutt.

- Jeg fikk en strekk bak i låret like før slutt, og det var bare å gå av banen. Det er aldri noe morsomt å være skadet, men jeg håper å være raskt tilbake, sier han.

Om selve kampen, hadde han følgende å si.

- Som spiss er det alltid godt å score, men det viktigste er at vi vinner. Ellers var det vel litt ymse i dag, men vi har trua på det vi holder på med.

Vålerenga har nå fire solide spisser som kjemper om to plasser på laget. En klar styrke å ha med seg inn i en lang sesong.

- Vi har flere gode spisser i klubben nå, og det er bare positivt at det er konkurranse om plassene, det tror jeg er sunt.

Ute i tre uker
Medisinsk ansvarlig i Vålerenga, Haakon Schwabe, regner med at Sørensen er ute av spill i rundt tre uker, noe som betyr at han går glipp av kampene på La Manga.

- Han fikk en strekk på baksiden av låret, og vanligvis tar det rundt 3 uker å lege. Han begynner å trene alternativt i morgen, med sykling/løpig og styrketrening. Det som er viktig er at han prøver å holde formen ved like, samtidig som han tar tiden til hjelp i skadeperiode, forklarer han.

Kjetil Wæhler var ikke på banen for Vålerenga mot Lyn, men man regner med at han kan spille på La Manga.

- Kjetil har ikke helt taklet overgangen mellom naturgress og kunstgress. Det blir godt for han å komme på gress igjen, og da regner jeg med at han kan spille på La Manga.

I følge Schwabe ser det greit ut i resten av troppen, med unntak av noe småsykdom.

Myhre fornøyd
Petter Myhre var naturlig nok fornøyd med seier over byrivalene Lyn, men ikke helt fornøyd med alt som ble vist på kunstgresset i Vallhall.

- Det var en rotete kamp, spesielt i andre omgang. Da var vi ustrukturerte. Vi hang ikke sammen defensivt, og da må vi jage offensivt, sier han til vif.no.

- Allikevel vinner vi på en svak dag, og vi scorer tre fine mål etter gode lag- og enkeltprestasjoner. Det skal vi ta med oss videre.

Mye å jobbe med
Myhre er nok glad det er lenge til seriestart, for kampen mot Lyn ga noen negative svar.

- Det er mye å jobbe med. Vi får noen svar i dag, som at når vi ikke fungerer som lag, er det vanskelig for våre enkeltspillere å prestere maksimalt. I dag var det litt Hawaii-fotball begge veier, og egentlig lite å få med seg, sier han.

- Alle som spilte i dag har mer å gå på, og det var spesielt synlig i måten vi oppførte oss som et lag. Men, det er alltid gøy å vinne, og den følelsen er god å ha med seg videre.

Fredheim Holm god
Etter en noe avventende start på kampen, eksploderte det helt det siste kvarteret før pause, og Vålerenga ledet 3-1 etter en scoring av Daniel Fredheim Holm og to av Jan Derek Sørensen, som ser ut til å fortsette der de avsluttet fjorårssesongen.

- Vi lå litt feil i mye av kampen i dag, og det ble en rotete andre omgang. Men, vi scorer mål og er effektive. Når vi angriper har vi alltid trua på at vi kan score, og det er bare å fortsette sånn, sier Fredheim Holm til vif.no etter kampen.

Fredheim Holm stod over høstens Royal League på grunn av en skade, men så ikke ut til å være hemmet av den mot Lyn.

- Det er ikke noe problem med skaden. Jeg har trent godt, og føler meg i fin form, avslutter han.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg