Gå til sidens hovedinnhold

Søt overraskelse fra Celina

Vi fikk ekspert-hjelp til å teste ut Celina Midelfarts nye lav-karbo sjokolader. Resultatet var overraskende.

Side2.no har prøvesmakt Celina Midelfarts nye Atkins Nutritionals sjokolade-bars med et høyt innhold av proteiner og meget lavt karbohydrat inntak.

Med andre ord - enda en som lover at disse sunne alternativene kan og vil erstatte vår elskede sjokolade, og denne gangen er det faktisk tilfelle.

Personlig trener fra Z-one, Cornelis Elander, har sammen testet med vår journalist Johanna Grønneberg som også har bakgrunn som personlig trener.

Begge mener at barene endelig oppfyller det slike produkter lover.

- De smaker som sjokolade. Andre slike barer jeg har prøvd, lover at det smaker som sjokolade, men som oftest smaker det som papp og papir, sier Elander til side2.no.

Her er anmeldelsen av tre av de forskjellige barene:

Chocolate Hazel Nut Crunch - Den første vi prøver, smaker helt som en vanlig Hasselnøtt-sjokolade og vi blir veldig positivt overrasket. Den er dekket med mørk sjokolade, i hvert fall smaker det som det, og det gjør at den smaker ekstra godt. Per bar er det 19,4 g proteiner og kun 2 gram «raske karbohydrater» (de vi vil redusere inntaket av).

Chocolate Decadence - Herregud, denne er fryktelig god, men mektig. Smaker som sjokoladekake, brownie eller mudcake. Jenter, her er løsningen på den tiden en gang i måneden. Inneholder: 16,3 gram proteiner og 2 gram raske karbohydrater.

Fruits of the Forest – Denne kan det hende faller i smak hos noen, men en i vårt panel så seg nødt til å spytte den ut igjen. Hadde litt tyggiskonsistens og smak. Inneholder: 18,6 gram proteiner og 3 gram raske karbohydrater.

I tillegg testet våre eksperter ut Morning Shine frokostbars med eplesmak og disse ble også godt mottatt.

- Endelig en frokostbar hvor det ikke er en haug av kliss på. Veldig enkel og veldig god sier Elander til side2.no.

Vårt panel elsket sjokolade-variantene, og det er godt mulig fruktvarianten faller i smak hos dem som foretrekker det. Det viktigste er at vi endelig har funnet en serie med protein barer som smaker og føles som sjokolade selv om den er sunn, og for å bevise det hele - endte panelet opp rimelig «sjokolade-kvalme» etter endt test.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken