(SIDE2): Dropper du pysjamas og undertøy når du skal sove? Da kan du fortsette med nettopp det.

Det er nemlig flere gode grunner for å droppe tøyet når du kryper til køys, ifølge Huffington Post.

Les bare her:

1) Du sover bedre

Når du lukker øynene vil kroppen senke kroppstemperaturen og denne prosessen er nødvendig for å øke søvnkvaliteten. En pysjamas kan gjøre det vanskeligere å kjøle ned kroppen til en optimal sovetemperatur. Dette igjen kan føre til at man snur og vender på seg, og antall timer med søvn blir redusert.

2) Hud mot hud vil få deg til å slappe av

Deler du seng med din partner så kan dere begge ha fordeler ved å sove inntil hverandre. Ifølge Huffington Post kan det å kjenne hud mot hud senke blodtrykket, redusere stressnivået i kroppen og egentlig bare gjøre deg gladere.

3) Det kan styrke forholdet til deg og kjæresten

En undersøkelse fra 2014 viste at de kjæresteparene som sover nakne er mer fornøyde med forholdet og partneren sin. 57 prosent av de som sov uten klær svarte sa at de følte seg lykkelige i forholdet, mens av de som sov i pysjamas svarte kun 48 prosent at de var fornøyde, skriver Huffington Post. Det å sove naken kan også føre til mer sex, ifølge avisen.

4) Du får «luftet» kroppen

Sover du i underbukse kan dette skape et varmt og fuktig miljø som igjen kan øke risikoen for blant annet soppinfeksjoner.