Følg oss på FACEBOOK

1. Quality Spa og Resort Norefjell

Her kan du bli svøpt inn med einer, gran og furu eller myrtorv, og deretter massert med steiner. Spamenyen er omfattende, fra enkle familiepakker til spesielle behandlinger, som «termal stempelterapi».
www.norefjellsparesort.no

2. Savalen Fjellhotell & Spa

På 800 kvadratmeter har man også fått plass til boblebad, boblesenger, minifossefall og dampgrotte. Etter en skikkelig kroppsskrubb kan du slappe av i det noe spesielle barbassenget.
www.savalen.no

3. Dr. Holms Hotel, Geilo

Dette klassiske hotellet i på Geilo er Nordens eneste Shiseido-spa, som tar utgangpunkt i østerlandsk filosofi. Innredningen er inspirert av japansk minimalisme.
drholms.no

4. Thon Hotel Skeikampen

Dette relativt nye anlegget er utviklet i samarbeid med dronningen av spaprodukter, Kerstin Forian, som bygger på tradisjonell legekunst og naturens egne ressurser. Prøv tyrkisk skrubb, og avslutt med lavender bodyspray.
www.thonhotels.no

5. Rondane Spa, Otta

Hotellet har historie tilbake til 1939, men spaavdelingen er av relativt ny dato. Her tilbys både tradisjonell massasje og skjønnhetsbehandlinger.
www.rondanespa.no

6. Thon Hotel Vestlia, Geilo

Av Reiser & ferie kåret til Norges flottest spa, ikke minst på grunn av sitt internasjonelle nivå. Terapeutene holder høy klasse, og lokalene er helhetlig gjennomført.
www.vestlia.no

7. Beitostølen spa

Spaet ligger i tilknytning til Radisson BLU Resort, og i velværeanlegget finner du klassiske spabehandlinger samt et 25 meters basseng, badstuer, solarium og tennis- og squashhall.
www.beitostolenspa.no

8. Oline Spa, Gol

Oline Spa er tilknyttet Pers Resort, og har ti behandlingsrom. Aromaterapi, kurbad og kroppsbehandlinger med lava, leire og alger er noe av det som tilbys.
www.pers.no

9. Rauland Fjellspa

Etter en tur ut i egnens praktfulle natur er et besøk i Rauland Høgfjellshotells spaanlegg absolutt å anbefale. Her får du legg- og fotmassasje og ansiktspleie før du etterpå kan hvile ut i spaets saunaanlegg.
www.visitrauland.com

ABONNER PÅ REISER & FERIE digitalt eller på papir