OSLO/(SIDE2): Det føles som om kroppen min støvsuges med et sugekopplignende munnstykke. Huden dras og strekkes, mens maskinen som får det hele til å skje, durer høyt og skremmende.

Se video fra behandlingen lengre ned i saken!

- Behandlingen setter i gang cellemembranen, slik at cellefornyelsen går fortere. Huden blir strammere, trekker seg sammen og fornyer seg raskere. Behandlingen fører også til at man drenerer ut avfallsstoffer og væske. Jeg drar munnstykket mot lymfene, og hjelper derfor kroppen med å skyve avfallsstoffene i riktig retning. Blodsirkulasjonen kommer også mer i gang, sier Nina Kristine Ødegaard, daglig leder ved Body & Soul Spa i Oslo.

Mens jeg ligger smånervøs på behandlingsbenken, forteller terapeuten at dette ikke er noen smertefull behandling. Jeg kjenner meg likevel litt skeptisk når hun beveger sugekoppen over kroppen min. Men jeg kjenner en behagelig varme i kroppen, og til min store lettelse er det ingen smerte involvert.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Lymfedrenasje
- Resolution 8-behandlingen gjør at man skiller ting ut fortere, fordi den trigger lymfene til å jobbe mer aktiv. Det er en form for lymfedrenasje, forteller terapeuten, og understreker at resultatet kan ses med det blotte øyet etter bare én behandling.

- Resultatet varer i syv til tolv dager etter én behandling. Tar du en kur på ti behandlinger varer resultatet tre til seks måneder. Etter hvert vil ting gå tregere igjen, så etter seks til åtte måneder kan det være lurt å ta en ny kur om man vil opprettholde resultatet, forklarer terapeuten.

Kombinerer tre behandlinger
Resolution kombinerer tre ulike behandlingsformer. Lymfedrenasje (endodermisk), bindevevsmassasje og kromoterapi. Kombinasjonen av disse tre behandlingsformene, skal visstnok gi effektivt og raskt synlige resultater på for eksempel ridebukselår, cellulitter og slapp hud.

I tillegg skal behandlingen også være smertelindrende ved sirkulasjons-, leddplager og fordøyelsesproblemer.

- Ingen bivirkninger
Mens terapeuten fører instrumentet over ansiktet, og forklarer samtidig at poser under øynene kan drenes bort ved hjelp av Resolution. Hun forsikrer oss samtidig om at det er ingen bivirkninger med metoden.

- Mange som vurderer øyelokkløft, tenker ikke på det etter en slik behandling, fordi Resolution 8-metoden har en oppløftende effekt. Det er ingen bivirkninger, men man må være forsiktig når man jobber med ansiktet for her er blodkarene tynne. Kjører man på for hardt, kan man sprenge blodkar, sier hun.

- Pumpe opp leppene
Ødegård forklarer at man ser resultatene raskere, jo yngre man er. Resultatet vil også vare lengre, jo yngre man er.

- Man kan pumpe opp leppene slik at de blir fyldigere. Og man kan også løfte rumpa to centimter, sier terapeuten og ler.

SE VIDEO FRA BEHANDLINGEN HER:(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

SIDE2 MENER:
Selve behandlingen er på ingen måte smertefull. Jeg følte likevel litt ubehag, spesielt i ansiktet, når terapeuten dro støvsugeren over huden. Den varme følelsen i kroppen fulgte meg litt utover kvelden, og var litt slapp og trøtt i timene etter behandlingen. Det er vanskelig å dømme om jeg faktisk drenerte bort noe, men ifølge eksperten kan man miste flere centimeter av for eksempel livvidden etter kun én behandling.

PRIS:

Ansikt
1 gang: 800 kroner
11 ganger: 6000 kroner

Bryst/armer
1 gang: 800 kroner
11 gang: 6000 kroner

Mage/rygg
1 gang: 850 kroner
11 ganger: 6500 kroner

Rumpe/lår
1 gang: 900 kroner
11 ganger: 7000 kroner

BLI VÅRKLAR MED SIDE2:

Vårboost: Trykk deg til mer energi
Fine føtter: Flau over føttene dine?