Gå til sidens hovedinnhold

Spania er best på familiehotell

Her er familiehotellene som gjestene selv likte best.

(SIDE2): Hver måned er 25 millioner innom sidene til Trip Advisor. Her har over fem millioner registrert seg og det finnes over ti millioner anmeldelser og meningsytringer om hoteller, attraksjoner og restauranter.

Disse anmeldelsene kan alle kikke på før de selv bestiller hotell og en reise. I tillegg lages det lister over de rangerte kategoriene.

Din Side har funnet frem turistenes hotellfavoritter for barnefamilier i Europa. Her kommer Spania svært godt ut. Landet har alle de fire øverste plassene og seks av de ti beste familiehotellene.

Les også:Sov billig, hipt og best

Protur Bonaire Aparthotel, Cala Bona, Mallorca, Spania

Hotellkompleks som strekker seg over 35.000 kvadratmeter, nær havnen og stranden i Cala Bona. 196 leiligheter med minikjøkken, ett soverom, TV, oppvarming og aircondition. Her er utendørs og innendørs svømmebasseng med boblebad, helsestudio, frisør, bowling, lekeområde, bar, restaurant og mye mer.

Blanc Palace Aparthotel, Ciudadela, Menorca, Spania

Hotell med 122 leiligheter, 2 kilometer fra sentrum og med sandstrand rett over veien.

Hotel Marina Delfin Verde, Puerta de Alcudia, Mallorca, Spania

300 meter fra stranden og hotellanlegg med 171 rom der alt er inkludert.

Hotel Princesa Playa, Menorca, Spania

161 rom og 64 leiligheter, utstyrt med TV, luftkondisjonering, oppvarming og det er matbutikk, kafeteria, restaurant, svømmebasseng og bassengbar på området.

Iberostar Tropical, Mugla, Tyrkia

Her finner du butikker, utendørs og innendørs svømmebasseng, spa-senter, restauranter, disco, bassengbar med mer. Området består av flere bygninger i forskjellige størrelser, med forskjellige romtyper, som dobbeltrom, familiesuiter og juniorsuiter.

Delphin Palace Hotel, Antalya, Tyrkia

Anlegget åpnet i 2005 og komplekset har 110 suiter, 350 standardrom og 36 familierom. Her er restauranter, tyrkisk bad, sauna, strandvolleyball, lekeplasser, barneklubber, basseng og barnebasseng.

Viva Sunrise, Puerta de Alcudia, Spania

Svømmebasseng, lekeplass, miniklubb og hage på 1600 kvadratmeter. 254 leiligheter og studioer med balkong, TV, aircondition, kjøkken med mer.

Olympic Lagoon Resort, Ayia Napa, Kypros

100 meter fra stranden og med flere basseng både innendørs og utendørs. Barneklubb med aktiviteter som spill, barnedisco, talentiade og fotballskole for barn mellom 5 og 15 år.

Esperides Beach Hotel, Faliraki, Rhodos, Hellas

Rett ved stranden, 3 kilometer fra Faliraki by og helrenovert så sent som i 2006. Velg mellom standardrom eller familierom i to størrelser, med køyeseng og dobbeltseng i separate soverom. Miniklubb for barna, lekeplass og lekeland for barna.

Hotel Club Sur Menorca, Menorca, Spania

230 komfortable rom, 18 leiligheter, 13 bungalower og seks todelte bungalower. Restauranter, svømmebasseng og mye mer finnes på området.

Besøk Trip Advisor her.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn