Gå til sidens hovedinnhold

Spar 100.000 nå

På en halv time kan du spare 100.000 kroner. Sjekk guiden her.

Ved å skifte fra dyre leverandører av lån og kredittkort, samt dyre banker, kan du spare nærmere 100.000 kroner i året. Sjekk kalkulatorene under for hvor mye du kan spare.

Boliglån
Renten har økt jevnt og trutt den siste tiden, men du kan spare tusenvis av kroner på å velge riktig bank. Renteforskjellene er på opptil 1,5 prosentpoeng fra det billigste til det dyreste lånet, noe som betyr mange tusen kroner for deg. Har du et lån på to millioner kan du faktisk spare nesten 30.000 kroner årlig på å skifte bank.
Her får du oversikten

Billån
Rentene på billån er høyere enn for boliger, og forskjellene er også mye større. Å skifte til det billigste billånet vil for de aller fleste dekke inn årsavgiften på bilen.

Her får du oversikten

Kreditttkort
Å handle på kreditt er normalen for svært mange. Her er det utrolig mye å spare på å velge riktig leverandør. For mange vil et skifte av kredittkortleverandør bety mange tusenlapper spart.
Her får du oversikten

Velg riktig bank
Det er en stund siden alle bankinnskudd ga deg avkastning. I mange tilfeller koster det mye mer enn det smaker å ha lønnskonto. Situasjonen er likevel ikke slik for alle nettbanker. Forskjellen mellom den dyreste og den billigste kan være på opp til 10.000 kr i året.
Her får du oversikten

Strøm
Skal du handle strøm, kan det lønne seg å sjekke prisene. Påslagene fra kraftselskapene varierer nemlig fra 1050 kr til 170 kroner årlig.
Her får du oversikten

Bør du ha firmabil?
For noen kan det være svært dyrt å ha firmabil. Faktisk dyrere enn å kjøpe bilen selv. Vi gir deg kalkulatoren som forteller deg om du bør satse på privatbil eller firmabil.
Her kan du regne ut hva som lønner seg for deg

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot