Gå til sidens hovedinnhold

Spedbarnsmødre gikk til angrep

De to 20 år gamle spedbarnsmødrene fra Stord er nå dømt for mishandling av en annen kvinne.

(iBergen.no) Natt til 10. juni i fjor slo de to kvinnene, som nå har blitt mødre, til utenfor utestedet Tapperiet i Leirvik sentrum på Stord.

Sterkt beruset
Den ene kvinnen fortalte i retten at hun hadde konsumert fire halvlitere med øl, mens den andre hadde fått i seg 0,7 liter vodka. Den fornærmede kvinnen forklarte at hun hadde drukket hele 12 halvlitere.

Kvinnen som hadde vodka innabords ble nektet å komme inn på utestedet og satte seg i stedet på en benk sammen med den andre dømte kvinnen i tillegg til en tredje person.

Gikk til angrep
Da den fornærmede kom forbi, gikk de tre kvinnene etter henne. Ved Bytunet tok de tre igjen kvinnen. En hissig diskusjon fulgte og endte opp med at fornærmede ble dyttet i bakken, skriver Sunnhordland.

Mens hun ble holdt nede ble hun slått, spyttet på og sparket av de to dømte kvinnene. Også den tredje kvinnen deltok i slagsmålet. Hun har i ettertid vedtatt en bot på 6000 kroner hun ble dømt til å betale.

Innlagt på sykehus
Denne uken ble de andre to kvinnene dømt til 15 dagers fengsel for vold under skjerpende omstendigheter. De må også betale en bot på 2000 kroner.

Kvinnen som ble slått og sparket fikk hjelp av en mann til å komme seg bort fra stedet. Hun ble også innlagt på Stord Sykehus med hjernerystelse og kjevesperre slik at hun bare kunne åpne munnen tre centimeter. Hun hadde en promille på 1,9 da hun kom på sykehuset.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken