Gå til sidens hovedinnhold

Kveldens mest glamorøse

Bertine Zetlitz var kveldens kjolevinner

Det er alltid spennende å se hva kjendisene velger til den røde løperen på en festkveld som Spellemann. Generelt har ikke norske artister vært mest glad i å pynte seg, men gudskjelov finnes det påfugler blant alle de grå stærene.

Her er kveldens røde løper.

Bertine Zetlitz ser bestandig kul ut, og i kveld synes vi hun var den desidert best kledde. Hvit blondekjole (det går rykter om at det er brudekjolen til stylisten hennes), men med rocka sminke og sveis er rett og slett en innertier.

Om Bertine var best, fulgte prisvinner Siri Nilsen hakk i hæl. Hun var helt nydelig i sin Hollywood-glam-inspirerte kjole i gammelrosa fløyel og med dyp utrigning.

Jenny Skavlan er blant Norges aller mest velkledde. Hun evner å overraske, og setter alltid et personlig preg på antrekkene sine. I kveld hadde hun valgt en knall rosa todelt kjole med bar mage - og skikkelig va-va-voom-faktor!

Marion Ravn er selvskreven på Spellemann. For anledningen hadde hun valgt en fotsid kjole med drapering og skyhøy splitt.

Marions tidligere M2M-kollega, Marit Larsen, hadde valg en fotsid, enkel hvit kjole med enkelt svart tilbehør til.

Thea Hjelmelands kjole har allerede blitt heftig debattert i sosiale medier. Fin eller ikke? Vi applauderer Thea! Slik skal det være - litt deilig fashion-galskap på en norsk prisutdeling. Endelig!

Galla schmalla, tenkte Gabrielle - og kjørte på med hulletse jeans og singlet. Rock on!