OSLO SPEKTRUM (SIDE2): Det var høy kjendisfaktor da årets Spellemannsutdeling gikk av stablene lørdag kveld, og den soleklare vinnerne var – norsk design.

– I dag har jeg på meg Maggie Wonka fra topp til tå. Både kjole, kåpe og sko. Kjolen er spesialdesignet til i kveld. Jeg synes norsk design er helt sjef!, sier Nora Noor til Side2 da hun ankommer den røde løperen.

Se stor billedkarusell nederst i saken!

Hun var glad for å endelig blir nominert, men hun gledet seg mest til å stå på scene under kveldens show.

– Jeg elsker å stå på scenen. Også er det så herlig stemning bak scenen. Det er skikkelig ”love in the air” og god energi fra alle artistene, og det hjelper på nervene i kveld. Jeg har stor tro på at DonkeyBoy sanker inn masse priser i kveld. Jeg har hatt den sangen på hjernen både i forrige uke og denne uka, det er utrolig bra musikk, sier hun entusiastisk.

Designfavoritt
Men den store kjendisfavoritten var den norske designduoen Batlak og Selvig. Flere kjendiser hadde nemlig valgt kjoler fra de suksessfulle designerne.

– Hele antrekket er fra Batlak og Selvig, også dette smykket, sier Maya Vik i Montere.

Vik kom med en venn, men selv om de kom til festen sammen avkreftet de alle rykter om at det var romantiske vibber mellom de.

– Nei, vi er bare gode venner. Vi liker hverandre veldig godt, og vi bassister holder sammen, sier Vik og holder godt runt kompisen.

Comeback
Bertine Setliz gjorde comeback på den røde løperen, og selv om hun bare var der for å se showet synes hun det var morsomt å være til stede i mediesirkuset igjen. Hun så fantastisk ut i en rosa, romantisk kreasjon og også dette var norsk design.

– Jeg har også på meg norsk design, og ja det er Batlak og Selvig, sier Zetlits til Side2 og smiler stort.

Favoritten
Også Linnea fra storfavoritten DonkeyBoy ahhde vlgt Batlak og Selvig for den store kvelden, og hun hadde fått stylisthjelp.

– Jeg har sommerfugler i magen. Dette er kjempestas, og det blir stor fest i kveld,

2963