OSLO SPEKTRUM (SIDE2): - Det er alltid overraskende å vinne - det har gått veldig fort. Nå er kvelden reddet. Jeg tror vi har fått de prisene vi kan vinne i kveld, sier Kent Sundberg til Side2.

Det er stor stemning når bandmedlemmen ankommer presserommet i Oslo Spektrum, men de kikker seg forvirret rundt når noen spør hvor de har gjort av prisen.

- Tror vi har mistet prisen, spøker bandmedlemmene, og fortsetter.

- Det gjenspeiler hvor lite kontroll vi har når vi er ute på turné og sånn.

Mer enn heder og ære
Men spøk til side, Donkeyboys er uten tvil glade for den gjeve prisen, men det er mer enn heder og ære de verdsetter

- Det var en bekreftelse fordi det kom fra en jury. Det er veldig deilig. Å vinne hjelper med ting som har med penger å gjøre, innrømmer Sundberg.

Ikke skuffet
DonkeyBoy var storfavoritter før kvelden Spellemansutdeling. Fredag ble det klart at de fikk prisen for Årest Musikkvideo, og selv om de ikke fikk med seg prisen for Beste Popgruppe var det ingen sure miner.

- Vi hadde ikke forventet å få den prisen uansett. Vi vant jo en pris i går, og nå har vi vunnet denne og årets nykommer ser bare så stort, sier Thomas Drabløs til Side2, og understreker at dette er veldig stort for gruppa.

- Det var en bekreftelse fordi det kom fra en jury. Det er veldig deilig. Å vinne hjelper med ting som har med penger å gjøre.

- Det er alltid overraskende å vinne - det har gått veldig fort. Nå er kvelden reddet. Jeg tror vi har fått de prisene vi kan vinne i kveld.

- Unnskyld Rybak
Donekyboy benyttet også muligheten til å unnskylde seg overfor Aleksander Rybakk.

- Vi var sikker på at Rybakk ville dra denne i land, men det gikk veien, sier Cato Sundberg.

De legger ikke skjul på at det skal feires i kveld, og synes kvelden har vært veldig bra.

- Det har vært sykt morsomt, og prisene skal vi se på hver gang vi øver, sier Sundberg.

Gruppa har opplevd stor suksess, men dette var utvilsomt ett av høydepunktene.

- Den følelsen jeg har nå er veldig god. Jeg håper den varer lenge. Vi har ikke den samme gnisten når vi hører låten på radioen som vi hadde før, men det føles godt, avslører Sundberg.

2963