(SIDE2:) Spencer Pratt lar håret gro og distanserer seg fra familie og venner.

Lufter tankene på Twitter
Etter bruddet med Heidi Montag har «The-Hills» kommet med flere merkelige uttalelser og han virker veldig ustabil ifølge flere kilder. På sin Twitter-konto har Spencer blant annet skrevet:

«Ikke stol på noen» og «Hvem trenger venner når du har friendemies».

Han har også postet følgende:

«Å ikke ha noen venner gjør livet superlett» og «Hvis jeg ikke elsket meg selv, hvem ville?»

LES OGSÅ: Tårevåt The Hills-avskjed

Spencer Pratt var ikke invitert til «The Hills»-finalefest noen uker tilbake. Allikevel valgte han å kle seg ut for å prøve å komme seg inn på festen. Spencer ble gjenkjent og vaktene tok hånd om realitystjernen før han kanskje ville ha prøvd seg på noen pek.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Gir blaffen
Spencer Pratt har tidligere sjokkert både TV-seere og fans med sin dominante oppførsel. Hans ekshustru, Heidi Montag, har sagt at Spencer var grunnen for at hun utførte ti plastiske operasjoner på èn og samme dag. Hun innrømmer nå at hun gikk for langt og skylder på Spencer for at hun la seg under kniven.

Det virker derimot ikke som at Spencer bryr seg ut om hvordan han selv ser ut. Nå har han latt både skjegg og hår vokse fritt. Han kler seg i mørke, store klær og han gidder ikke å bruke tid på å style hårsveisen eller posere foran fotografene. Spencer skal tidligere ha uttalt at årsaken til at han og Heidi gikk fra hverandre var at hun ikke ønsket å være berømt lengre og ønsket seg et stillere liv, mens han elsker presse og publisitet og det å være i media.

Er hans utseende og oppførsel bare et PR-stunt, eller er det et rop om profesjonell hjelp til en Spencer som har begynt å miste fatningen?

Følg Side2 på Facebook - klikk her!