(SIDE2): Spice Girls, som er midt oppe i sin verdensturné, stilte på første benk for å se hva deres favorittdesigner Roberto Cavalli viser under moteuken i Milano.

Se stor bildeserie nederst i saken!

Utringet
Victoria Beckham (33) har Roberto Cavalli som en av sine aller største favorittdesignere. Posh Spice var den mest utfordrende av de fem jentene, i en svært utringet smokingjakke og løse bukser, mens Geri Halliwell stilte i en skimrende knekort kjole. Melanie Chisholm, Emma Bunton og Melanie Brown gjorde som Victoria, og holdt seg til en sort dresskode. Men i går kunne jentene nyte en helt annen kolleksjon, da den hete herrekolleksjonen for neste vinter ble vist. Cavalli skal ha gått for en «sofistikert rocka stil» for mannen for neste vintersesong, men han hadde også noe ekstra på lager for kvinnene i publikum - en sort Askepottkjole i sateng.

Designet alt
Cavalli ble håndplukket av gruppa til å kreere deres scenekostymer for deres comeback før jul.

- Jeg møtte alle jentene hver for seg, slik at jeg kunne lære personligheten deres å kjenne, sier Roberto Cavalli til den britiske avisen The Daily News .

Det var litt av en oppgave designeren bega seg ut på, det er hele åtte skift per krydderjente i hvert show! Cavalli har også redesignet flere av kostymene jentene ble kjent for på 1990-tallet, som Geris Union Jack-kjole som han har drysset Swarowskikrystaller over.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!