(Spillmagasinet): Det er fristende å rive plasten av et nytt spill med en gang, men har du fått noen av spillene på denne listen i julegave anbefaler vi på det sterkeste å vente til butikkene åpner - og bytter det.

STOR BYTTEGUIDE:De 55 beste spillkjøpene | De beste spillene i 2008

Need for Speed: Undercover

En gang i tiden var «Need for Speed»-serien kjent for høye hastigheter, heftige løp, varierte baner og krevende motstandere. Nå er alt bare sorgen og «Undercover» er den foreløpige siste spikeren i kista.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Need for Speed Undercover»

Shaun White Snowboarding

«Shaun White Snowboarding» er en kald skuffelse. Det er ubalansert og har elendig kontroll, oppdragene er stort sett kjipe. Kartet er elendig og GPS-en peker i beste fall i riktig retning. Stort sett dårlig gjennomført.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Shaun White Snowboarding»

Spider-Man: Web of Shadows

Edderkoppmannen har vært med i en haug spill, hvor de aller fleste hører hjemme nederst på karakterskalaen. «Web of Shadows» er intet unntak.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Spider-Man: Web of Shadows»

Alone in the Dark

Xbox 360-utgaven av skrekkspillet «Alone in the Dark» er så ødelagt at det aldri burde blitt gitt ut. Kontrollen og kameraet er grusomt, antall alvorlige bugs er skyhøyt og spillet huser de dårligste bilsekvensene i manns minne. For å nevne noe.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Alone in the Dark»

Too Human

Actionrollespillet «Too Human» var under utvikling i en hel haug år, og takket være utviklernes tidligere prosjekter hadde de fleste høye forventninger. Dessverre feilet Silicon Knights på så godt som alle punkter.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Too Human»

Ratchet & Clank: Size Matters

Vi har ikke sett mange PSP til PS2-konverteringer, noe «Ratchet & Clank: Size Matters» nok skal ha mye av æren for. I tillegg til at det i utgangspunktet ikke er spesielt bra, gjør den dårlige grafikken og det frustrerende kontrollsystemet så spillet hører hjemme nederst i hylla.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Ratchet & Clank: Size Matters»

NiGHTS: Journey of Dreams

«NiGHTS» til Sega Saturn er blant spillverdenens største kultklassikere og fansen hadde ventet på en oppfølger siden 1996. Dessverre klarte ikke Sega å følge opp, «NiGTHS: Journey of Dreams» er et ekte spillmareritt.

Les anmeldelsen | Detaljside for «NiGHTS: Journey of Dreams»

Myst DS

Hvis du synes det er gøy å klikke deg gjennom kornete bilder, ikke liker at spill har historier og elsker til dels stygge bugs, kommer «Myst DS» til å bli det nye favorittspillet ditt. Hold deg med andre ord unna.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Myst DS»

Kingdom Under Fire: Circle of Doom

Når et spill heter noe med «Circle of Doom», forventer vi noe skikkelig barskt og heftig. «Kingdom Under Fire» er derimot en av årets mest ensformige, slitsomme, irriterende og kjedelige spillopplevelser.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Kingdom Under Fire: Circle of Doom»

House of the Dead 2 & 3 Return

Mange mener at lyspistolspill har gått ut på dato, og etter å ha spilt «House of the Dead 2 & 3 Return» er det vanskelig å være uenig. Hvorfor finne seg i å bli dratt gjennom stygge omgivelser og skyte på ensformige blinker, når man heller kan spille et førstepersonsskytespill og styre alt selv?

Les anmeldelsen | Detaljside for «House of the Dead 2 & 3 Return»

Hellboy: The Science of Evil

Spill basert på filmer har en stygg uvane for å stinke noe hinsides, og «Hellboy: The Science of Evil» gjør ikke noe for å forandre på det. Utviklerne hos Krome varter opp med en teknisk utdatert, intetsigende, rotete og ensformig opplevelse.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Hellboy: The Science of Evil»

Samba de Amigo

Rytmespill er avhengig av et godt og presist kontrollsystem, hvis ikke er det umulig å treffe notene og sanke poeng. Utviklerne av «Samba de Amigo» til Wii hadde tydeligvis ikke fått med seg det.

Les anmeldelsen | Detaljside for «Samba de Amigo»