Gå til sidens hovedinnhold

Lang tittel, dårlig spill

Hva er et rollespill uten rollespillelementer og et actionspill uten særlig med action? Ikke mye.

(Spillmagasinet): Dette er en anmeldelse av Xbox 360-versjonen av rollespillet som Ubisoft har gitt ut på PC tidligere.

Nyheten er at man har fjernet alle elementene av rollespill og kun har fokusert på action. Nå er vi ikke i utgangspunktet negative til action. Rene actionspill kan være gøy, og spesielt kanskje spill hvor man skal bruke sverd og bue – en litt større utfordring enn skytevåpen noen ganger.

Gjentagende

Undertegnende har ikke prøvd PC-versjonen, så jeg skal ikke sammenligne med den.

Det jeg derimot har funnet ut er at den versjonen hadde elementer av rollespill hvor du styrte utviklingen av din karakter. OK, du har en viss utvikling her ved at du for eksempel blir flinkere til å ta i mot angrep (defence) eller kan takle mer magi.

Problemet er at det som er igjen i spillet er en endeløs rekke av kamper mot stort sett helt like fiender.

Se trailer fra spillet her
(Anmeldelsen fortsetter under vinduet)

HTML EMBED

Slett nivådesign

Kontrollen og selve spillbarheten er det egentlig ikke så mye feil med. Problemet er at designet av nivåene og dine motstandere gir deg kun en følelse: Deja vu. Om og om igjen.

Noen få svinger er det i historien og spillet, men det er egentlig like lineært som en linjal. Etter en time eller to blir det svært kjedelig.

Grafikkmessig er spillet helt ok, men det er en kopi av et gammelt PC-spill. Det finnes vakrere spill der ute for å si det mildt. Lyden er dårlig, skuespillerne kan knapt kalles skuespillere og lydeffektene svake (stort sett de samme lydene hele tiden).

Treer, tross alt

Multiplayer online er ikke spesielt gøy i mer enn noen få minutter (kampsystemet er helt ok, men kartene og måten det er lagt opp på funker liksom ikke helt) og når man i tillegg har flere tekniske problemer har vi problemer med å finne noe som helst som skulle tilsi at du bør investere i dette spillet.

Spillet får likevel en treer. Det er enkelte elementer som gjør at spillet er underholdende nok, men det kunne vært mye bedre.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Ny mobilavtale barberer prisene på abonnementet