(Spillmagasinet): Siden høsten 2008 har Biip AS samarbeidet med Nettavisen om spillsatsingen Spillmagasinet. I praksis har Biip levert communityet med blant annet kommentarmuligheter på artikler, mens Nettavisens spillredaksjon har stått for det redaksjonelle innholdet som nyheter, anmeldelser og konkurranser.

Nettavisen og Biip har nå blitt enige om å gå hver sin vei, og som et resultat av dette vil Nettavisen fortsette sin spillsatsing på Spillmagasinet.no. Biip.no vil fortsette sin spillsatsing på Spill.no.

Ivrige lesere og kommentatorer på Spillmagasinet kan glede seg til et nytt og mer voksent design som støtter seg på Nettavisens redaksjonelle tyngde med en rekke spesialartikler tilpasset store bilder og omfattende anmeldelser. Du vil finne nyheter og anmeldelser av samme, gode kvalitet som dere hittil har blitt kjent med.

På Spill.no vil du etter 1. oktober blant annet finne forum og alle brukerprofilene – samt en ny, redaksjonell satsning. Felles for begge nettstedene er at de vil få ny design – og at de sannsynligvis begge vil bli mye bedre enn før.

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.