Gå til sidens hovedinnhold

Spilte hele kampen

Utleide Christer Jensen fikk tillit fra start og spilte hele kampen søndag da Strømmen tok i mot Nybergsund/Trysil på Strømmen stadion. Strømmen hadde kampens første sjanse, men bortelaget var veldig effektive og scoret tre mål på tre sjanser før halvtimen var spilt. Dermed ble det vanskelig for Strømmen.

Jensen hadde en god skuddmulighet fra 20 meter ti minutter før pause, men skuddet snek seg over mål. Syv minutter før pause reduserte Strømmen, og kampen endte 1-3.

Strømmen, med tidligere VIF-spiller Thomas Berntsen og tidligere VIF-trener Petter Myhre i trenerteamet, ligger nå på direkte nedrykksplass i Adeccoligaen med fem poeng på fem kamper. Også Lyn og Sandnes Ulf som ligger på plassene over Strømmen har fem poeng.

Tungt for Perkins

I Major League Soccer har DC United med tidligere VIF-keeper Troy Perkins i mål fått en meget tung start på sesongen. I helgen ble det 0-2-tap hjemme mot New York Red Bulls.

DC United har tapt alle sine fem ligakamper så langt i sesongen, og har 2-13 i målforskjell. De ligger desidert sist i Eastern Conference i MLS, og er det eneste laget i ligaen som ikke har tatt poeng så langt.

Ny Carew-scoring

I Premier League scoret tidligere VIF-spiss John Carew sitt tiende mål for sesongen og ga Aston Villa ledelsen borte mot Manchester City. Villa tapte allikevel kampen 1-3 og det er nå kun særdeles tynn teori som kan gi Villa 4. plassen som gir mulighet til å spille Champions League etter sommerpausen.

Bjerke stoppet HamKam

I 2. divisjon avdeling 4 var det duket for det første lokaloppgjøret mellom HamKam og Brumunddal på Briskeby søndag. HamKam, som spilte i Tippeligaen i 2008, tapte 1-2 etter at Brumunddal scoret like før slutt.

Tidligere VIF-junior Christian Bjerke stod i mål for Brumunddal, og HamKam ligger rett over nedrykksstreken med tre poeng på tre kamper.

I 2. divisjon avdeling 1 tok Manglerud/Star årets første seier med hele 6-2 hjemme mot Bærum, med de tre tidligere VIF-spillere Arnar Førsund, Tommy Stenersen og Amir Sharif på banen. Stenersen scoret 1-0 på straffe og satt også inn 3-0 på et frispark.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken