Gå til sidens hovedinnhold

Røa definitivt ute av gullkampen

Tapte 2-1 hjemme mot serieleder Lillestrøm i høstregnet.

RØA KUNSTGRESS: – Vi visste det kom til å bli en slitekamp, for det blir det alltid mot Lillestrøm. Og dessverre så var det de som stakk av med seieren i dag.

Knust gullhåp

Det sier Røas keeper Caroline Knutsen. For i høstregnet på Røa var det de gulkledde gjestene som kunne juble over seier. Med dagens tap og forrige ukes to trekk i poeng grunnet regnskapsrot er ligagullhåpet for dynamittjentene fra Røa ute. Nå ligger laget på fjerdeplass, syv poeng bak søndagens motstander og serieleder Lillestrøm, med tre kamper igjen å spille.

– Vi tenker på tabellen uten poengtrekket til stede, for det er ikke noe vi kan gjøre noe med. Og jeg synes vi har holdt humøret oppe, så det har ikke påvirket oss så veldig. Det er likevel klart det er kjedelig, sier Knutsen.

Startet for sent

På søndag var det de gulkledde fra Lillestrøm som startet best, og etter 17 minutter trillet Isabell Herlovsen inn dagens første scoring bak en sjanseløs Knutsen. Og etter 39 spilte minutter doblet spissmakker Cecilie Pedersen ledelsen.

– Jeg synes vi gjør en dårlig førsteomgang. Vi er ikke aggressive nok, og lar de komme til for enkelt. Vi bærer nok preg av at vi har spilt flere kamper enn de i det siste.

Sist torsdag tok nemlig Røas kvinnelag seg til cupfinalen etter en overbevisende 3-1-seier over Arna-Bjørnar. Men på tross av flere kamper på baken, tok Røa seg sammen, og rett før pause reduserte Gunhild Herregården til 1-2.

Straffesituasjon rett før slutt

– Vi får en vitamininnsprøytning, og er nærme scoring tidlig i andre. Og helt på slutten mener jeg vi blir snytt for en klar straffe også, sier keeperen, som av Røas hjemmesider ble kåret til Røas beste.

For tre minutter før full tid ble Madeleine Giske lagt i bakken innenfor sekstenmeteren. Pipeblåser Marte Sørø valgte imidlertid å la spillet fortsette.

– Hun tok i hvert fall ikke ballen, uttalte Giske etter kampslutt.

Men LSK hadde flust av muligheter til å punktere kampen idet Røa stormet i angrep i sluttminuttene, og de røde jentene skal være takknemlige for at LSKs Isabell Herlovsen ikke scoret flere.

Gratulerer LSK med gull

Med seieren topper LSK tabellen med tre poeng foran Stabæk, som spilte uavgjort mot Arna-Bjørnar, og Caroline Knutsen tror også det er gultrøyene som stikker av med gullet.

– De har det letteste kampprogrammet inn mot mål nå, og med ledelsen de har klarer de nok å holde ut. Det er bare å gratulere, avslutter Knutsen.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn