Gå til sidens hovedinnhold

Holmlia rystet Sarpsborg 08

Holmlia scoret først, men tapte til slutt 3-1 over Sarpsborg 08. På tribunen vant imidlertid de røde løvene.

Holmlia: – Det er slike kamper vi spiller for, sier Holmlia-trener Neman Anjum Baig.

Trommet rytmen

For selv om de røde løvene fra Holmlia ble et par hakk for små, da 1. divisjonslaget Sarpsborg 08 gjestet Lusetjern kunstgress i cupens 1. runde, var det ingenting å si på stemningen.

– Helt fantastisk, og det er ekstra morsomt å spille når supporterne heier slik på oss, stemmer målscorer Setar Salimi i.

Både trommer og kastanjetter var med på å holde rytmen til publikums klapping, og selv om det ble tap med sifrene 3-1 feiret både spillere og publikum som om de skulle gått videre, da dommeren blåste for 90 spilte.

Scorte for publikum

– Publikum lager liv og røre, og gjør dette til en fantastisk opplevelse for spillere, trenere og alle andre i klubben. Vi nådde også målet vårt i cupen, så dette må vi si oss fornøyd med, sier trener Baig.

Det var også Holmlia som startet best. Etter 13 minutter satte Setar Salimi pannebrasken til på Jamil Ali Ataya sitt innlegg. 1-0 var et faktum, og Holmlia var for øyeblikket videre i cupen.

– Det var en scoring for publikum, sier Salimi, som løp halve banen for å feire med Holmlia-fansen.

Får skryt av motstanderen

Men det var Sarpsborg 08 som styrte spillet, og scoret både 1-1 og 1-2 før pause. Og da Holmlia presset på i slutten av andre omgang åpnet det seg mer rom for blåtrøyene fra Sarpsborg. Det utnyttet Nicolay Solberg, som rundet keeper og satte inn sitt andre mål for dagen 15 minutter før slutt. 1-3 ble også sluttresultatet, men Sarpsborg 08-spiller Mohamed Elyounoussi er imponert over Holmlias 3. divisjonslag.

– De turte å spille sitt spill. Jeg hadde forventet et mye lavere press og flere lange baller, men de spilte langs bakken og holdt seg til sitt spill. Jeg ble positivt overrasket, skryter Sarpsborg 08-kanten.

Fokuserer på serien

Cupeventyret til Holmlia er over for denne gang, og nå fokuserer trener Baig fullt og helt på serien.

– Vi har en viktig bortekamp mot Trosvik, og den må vi vinne. Vi har startet litt dårlig, og skal vi klare målet om å gjøre det bedre i fjor, da vi endte på 5. plass, må vi begynne å vinne i serien, avslutter Baig.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter