RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

"Herminator" er tilbake

Foto: Hans Klaus Techt (EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Hermann Maier er tilbake i verdenstoppen i alpinsirkuset. Søndag kveld vant østerrikeren Super G-rennet i Lake Louise i Canada.

Maier har vært ute av alpinsirkuset i lang tid, etter å ha falt stygt på motorsykkel. Skaden han pådro seg var så alvorlig, at det ble spekulert i om at Hermann Maier aldri mer kunne stå på ski.

Men i Canada søndag viste Maier at han på vei tilbake for fullt etter skaden, og stakk av med seieren i Super G.

Må stole på Kjus

Kjetil Andre Aamodt er som kjent skadet, og stilte ikke i Lake Louise. Aamodt ventes tilbake på snøen på nyåret.

I Aamodts fravært måtte nordmennene sette sin lit til Lasse Kjus - og Kjuser'n leverte varene også søndag. Han endte på sjetteplass i utfor lørdag, og fulgte opp med en sterk plassering også i Super G. Nordmannen endte på en femteplass med tiden 01.37.98, mens Maiers vinnertid var 01.36.96.

Østerrike stakk av med de fire øverste plassene i søndagens Super G-renn. Hermann Maier vant foran Michael Walchhofer. Treer ble Stephan Eberharter og nummer fire Benjamin Raich. Med andre ord en triumfdag for alpinsporten i Østerrike.

Bjarne Solbakken tok en godkjent 7. plass, og Aksel Lund Larsen ble nummer ti. Kenneth Sivertsen skuffet igjen, og havnet helt nede på 39. plass, slått av Maier med 3,02 sekund.

Resultater:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere