RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

"Lette" Brann-motstandere

Sist oppdatert:
I Brann var man klar for å ta imot de store kanonene i neste runde av UEFA-cupen, men slik blir det ikke.

Brann får overkommelig motstand i den 2. runden i kvalifiseringen til UEFA-cupen og bør være i stand til å ta seg videre.

Etter kampen torsdag, var det ennå usikkerhet knyttet til hvem neste motstander vil bli. Blant potensielle lag Brann kunne møte, før den endelige gruppeinndelingen var klar, var Newcastle, Hertha Berlin og Twente (Nederland). Men før trekningen som går klokken 1330 i Nyon, Sveits ble det klart at Brann er seedet i den nordeuropeiske gruppe to. Potensielle motstandere er derfor : Ätvidaberg (Sverige), Skonto Riga (Latvia), Suduva (Litauen), Derry City (Irland) Flora Tallin (Estland).

Vil nå gruppespillet
Også Erik Huseklepp røper at Newcastle ville vært to artige oppgjør med nok å bryne seg på. Han hevder imidlertid at Brann ville vært klar for en slik oppgave, men sier ingenting på at potensielle motstandere nå er Ätvidaberg, Skonto Riga, Suduva, Derry City og Flora Tallin.

- Newcastle ville vært gøy og vi ville nok klart å ta dem, sier Huseklepp noe spøkefullt, før han legger til:

- Vi konsentrerer oss om den oppgaven vi får. Hvem vi møter er ikke noe vi kan gjøre noe med uansett. For meg har det ikke så mye å si hvem det blir i neste runde. Det hadde vært gøy å gå videre til gruppespillet i alle fall.

Tenker penger
Robbie Winters har ett mål for øye med Branns UEFA-cupeventyr.

- Jeg bryr meg ikke om hvem vi møter. Vi er et godt nok lag til å hanskes de fleste av de mulige motstanderne. Mitt ønske er at vi kommer til gruppespillet for det er der pengene ligger, sier Winters.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere