RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 1-7 er pinlig, ja...

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Stig Inge Bjørnebye mener det gikk på stoltheten løs da Start fikk rundjuling i Stavanger.

Viking – Start 7-1: Etter at Hannes Sigurdsson scoret tre, Peter Ijeh to, Alexander Ødegaard ett og Jørgens Tengesdal det siste, varmet ledermålet til Stefan Bärlin sørgelig lite.

I løpet av 12 minutter midt i første omgang rant fire av målene inn, mens de tre siste kom på fire minutter mot tampen av oppgjøret. Stig Inge Bjørnebye trodde knapt hva han så - i likhet med 600 tilskuere på Øksnevad, utenfor Stavanger.

- Det er alltid en dårlig opplevelse når en blir utsatt for det. Vi er nødt til å stramme inn på en eventuell uprofesjonalitet, da vi ikke har fullt fokus utpå der. Dette var et stygt resultat, og jeg synes litt synd på en del av ungguttene våre, sier Bjørnebye til Nettavisen.

- Tøft for en unggutt
Blant annet spilte 18-åringene Christer Kleven (indreløper), Avni Pepa (midtstopper) og Espen Børufsen (back) fra start – som de også har gjort i en del andre treningskamper i vinter.

Da Viking sto på motsatt banehalvdel, var det imidlertid fullstopp.

- Dette er tøffere for en unggutt, enn for en gammel ringrev. Vi er nødt til å ta med oss noe konstruktivt fra dette og, sier Start-treneren.

- Pinlig å tape 1-7 i Stavanger?

- Ja. 1-7 er pinlig, ja. Dette går på stoltheten løs, og gjør at jeg blir lei meg. Det er jeg som er ansvarlig for dette og jeg skal umiddelbart se på hva jeg skal gjøre for å bygge opp gutta igjen.

Snakker om hevn
Siddisene kan imidlertid koste på seg en aldri så liten lettbrus i kveld, etter å ha overhøvlet Tippeliga-konkurrentene fra sør. Men allerede i garderoben etter kampen, begynte sørlendingene praten om det som skal skje i 2. serierunde.

- Vi har Viking i vår andre seriekamp, og gleder oss allerede, sier Bjørnebye.

- Hevntanker allerede?

- Det var reaksjonen til gutta, ja.

- Kan Viking nå gå rundt og tro at de blir seriemestere etter 7-1 mot dere?

- Jeg håper det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere