RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 37 er mitt magiske nummer

Sist oppdatert:
HOCHFILZEN (TV 2 Nettavisen): Halvard Hanevold kan nesten ikke vente med å gå normaldistansen. Han har startnummer 37 – og betegner det om sitt magiske nummer. Vi følger rennet direkte kl. 14.15.

- Å starte med nummer 37 er perfekt. Det er et magisk nummer for meg, sier Hanevold til TV 2 Nettavisen.

Og forklarer:

- Med disse snøforholdene tror jeg ikke det kunne vært bedre å starte med nummer 37. Da er jeg i pulje to, og midt i mellom alle mulige forhold.

- Nå starter VM
Normaldistansen blir Hanevolds første distanse i Hochfilzen, og han kan nesten ikke vente med å endelig få gå sitt første VM-løp i Østerrike.

- Det er nå VM starter for meg. Formen min er god, jeg har fått trent veldig bra her nede, og med full klaff ligger alt til rette for at jeg kan være med å kjempe om medalje, sier han.

- Det betyr full klaff i sporet og minst 19 treff totalt. Jeg tror løpet blir veldig jevnt, så alle er avhengige av marginer, sier Hanevold videre.

- Ole Einar er favoritten
Han gleder seg enormt.

- Jeg ser virkelig frem til å gå denne distansen. Men det blir veldig tøft. 20 kilometer i denne snøen kommer til å koste masse krefreter, sier Halvard Hanevold, som mener Ole Einar Bjørndalen er den største gullfavoritten på distansen.

- Ole Einar er storfavoritt. Bak ham kommer Sven Fischer og Raphael Poiree – men kanskje også meg, sier en optimistisk Hanevold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere