RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 5-6 brudd i ansiktet

Foto: Knut Storvik (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Bodø/Glimts midtstopper Stian Theting ble sendt til sykehus med flere brudd i ansiktet.

BODØ/GLIMT-STABÆK 1-1

ASPMYRA (Nettavisen): Skaden oppsto da 31-åringen kolliderte med lagkameraten Willis Forko i kamp om ballen bare ti minutter ut i oppgjøret mot Stabæk på Aspmyra søndag kveld.

- Forferdelig vondt
- Jeg har pådratt meg 5-6 brudd i ansiktet. Jeg aner ikke hva som skjedde. Det eneste jeg vet er at jeg har forferdelig vondt nå. Jeg skal tilbake til sykehuset i morgen, sier Stian Theting til an.no.

Der skal han få hjelp av spesialister.

- Stian har flere brudd i ansiktet og skal opereres i morgen. Hvor lang tid borte han blir fra fotballen er usikkert, men spesialister skal se på han. Det er for tidlig å si noe om framtiden, men vi håper det ikke er for alvorlig. Han fikk seg en skikkelig smell av Willis Forko, der begge smalt sammen, sier klubbens fysioterapeut Pål Jenssen til Nettavisen.

Kampen endte 1-1 etter at Thiago Martins scoret for Bodø/Glimt og Johan Andersson for Stabæk, som spilte de siste 25 minuttene med én mann mindre på banen etter at Jon Inge Høiland ble utvist.

Les også:- Martins dukker som regel opp

Forbannet på Olsen
Høiland var forbannet på Trond Olsen etter utvisningen som ødela for Stabæk mot nederlagsdømte Bodø/Glimt. .

- Jeg synes det er en altfor billig utvisning. Greit nok at det er frispark, men det er ikke et gult kort, Olsen overspiller, sier Høiland til Nettavisen.

Glimts Trond Olsen kom i stor fart og ble taklet av Høiland. Olsen var ikke i tvil om at det kvalifiserte til en utvisning, og var irritert over Høilands beskyldninger om at han filmet.

- Han sparker meg ned to ganger, og det er hans egen feil at han ikke er i nærheten av meg. Slik jeg ser det er det to soleklare gule kort, sier Olsen.

- Bildene lyver ikke
Han sier at dersom noen er i tvil er det bare å se på tv-bildene.

- TV-bildene lyver ikke. De viser at jeg ikke filmer, det for stå for hans regning, sier Olsen.

Det var ikke bare Olsen Høiland var frustrert over, han mente også at dommeren tålte veldig lite.

- Dommeren blåser i hjel kampen. Det er ikke en stygg kamp, men kortene satt løst, sier Høiland.

- Ikke i tvil
Han legger til at dommeren ikke skal være synlig i en kamp, men i denne kampen sto han for mye i sentrum. Dommer Roy Helge Olsen er imidlertid ikke i tvil om at det var utvisning.

- Hadde ikke Glimt-spilleren blitt taklet, hadde han hatt fri vei mot mål. Et klart gult kort, og dermed måtte han sendes av banen, sier Olsen.

Han sier at det er alltid noen som føler seg urettferdig behandla, og han ville ha gjort akkurat det samme en gang til. Beskyldningene til Høiland om at han blåste kampen i hjel, fnyser han av.

- Tilbakemeldingene etter kampen var gode, så samvittigheten min er det ikke noe i veien med, avslutter Olsen.

Stjernene skuffet
Utvisningen kom på et veldig ugunstig tidspunkt siden Stabæk jaget poeng. Likevel - med bare ti mann - klarte Stabæk å sette inn en solid sluttspurt som ga ett poeng. Utligningen kom i det 82 minutt etter et fint forarbeid av Bjørnar Holmvik og en enda vakrere flikk av Veigar Páll Gunnarsson.

Kampen viste nok en gang at Glimt kommer til å bli vanskelig å møte på Aspmyra.

De tok ledelsen etter et nydelig innlegg, fra nevnte Olsen, til Thiago Martins, som kom på bakerste stolpe. Han headet utagbart bak en god Jon Knudsen. Dette var hans andre mål i Tippeligaen, og han fortsetter der han slapp i Adeccoligaen.

Profilene til Stabæk skuffet stort i denne kampen. Anthony Annan som var en stor profil mot Lillestrøm, var en blek skygge av seg selv og ble byttet ut mot en god Somen Tchoyi. Alanzinho viste til tider hvorfor han vil ha god lønn, men langt ifra de kravene han har satt. Kollektivet til Glimt og hurtige overganger kan skaffe de langt flere poeng enn ekspertene har tippet.

Se høydepunkter fra kampen på TV 2 Sumo!

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere