RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- AaFK skal bli et topplag

Foto: Morten Holm/Scanpix
Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal har store ambisjoner for sin nye klubb.

Torsdag ble det kjent at Kjetil Rekdal tar over jobben som ny trener i Aalesund. Den tidligere landslagsspilleren tar over jobben etter Sören Åkeby, som søndag fikk sparken i klubben.

Rekdal er klar på at han har store ambisjoner om å skape et topplag av oransjetrøyene.

- Mange vil sikkert lure på hvorfor jeg valgte Aalesund. Den første grunnen er at jeg vil være i nærheten av barna mine. For det andre er jeg fotballtrener og det var veldig fristende å komme hit. Når vi snakkes igjen i 2011 skal Aalesund se helt annerledes ut i forhold til tabellsituasjonen i Tippeligaen, sa Rekdal på en pressekonferanse ifølge Tango TV.

Stort Potensial
Han legger heller ikke skjul på at potensialet til Aalesund er veldig stort.

- Jeg gleder meg veldig til å lede et lag på en hjemmebane med så stort trykk. Det er mange gode spillere her som skal opp og fram. De kan nok trenge rådgivning fra en gammel ringrev som har vært med på toppnivå i mange år, sier treneren.

Og han fortsetter.

- Det kan jo skje at vi rykker ned i år og vi har en tøff kamp foran oss for å holde minst et lag bak oss. I fellesskap skal vi klare å bygge opp en slagkraftig klubb i fremtiden. Skulle vi rykke ned mister vi bare et år i denne prosessen, men det er vel ingen som sitter og tror at vi skal rykke ned, sa treneren.

Forlater Molde
Rekdal ble for under en måned siden utnevnt til ny akademisjef i Molde, men forlater nå den jobben til fordel for en rolle han rett og slett hadde mer lyst på.

- Du lærer og du vokser og du drar med deg nye erfaringer. Det første som skjer nå er at jeg må lære klubben å kjenne og finne ut hvilke knapper jeg skal trykke på for å få dette til å fungere. Etter hvert skal vi nok spille en betydningsfull rolle i Tippeligaen, sier Rekdal.

- Jeg trivdes veldig godt i Molde og TV 2, men når du får en slik mulighet så velger du ofte det du føler mest for.

Kjetil Rekdal har tidligere trent Vålerenga til seriegull og nå ser han fram til å overliste oslolaget med sin nye arbeidsgiver.

- Vålerenga kommer hit i høst og jeg har allerede fått signaler om at de gruer seg litt, sier treneren.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere