RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- AaFK vil ha Jönsson

Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix
Sist oppdatert:
Klubben bekrefter samtaler med ny hovedtrener.

Aalesund har stått uten trener siden Kjetil Rekdal fikk sparken etter 2012-sesongen, men nå kan det nærme seg en løsning.

Ifølge TV 2 skal tidligere Stabæk- og Rosenborg-trener Jan Jönsson være førstevalget til klubben fra Sunnmøre.

Jönsson måtte takke for seg hos Rosenborg før jul, men kan altså komme raskt tilbake på benken, selv om AaFK-ledelsen ikke vil bekrefte at de vil ha svensken.

Klubbdirektør Henrik Hoff innrømmer likevel at de nå er i forhandlinger med førstevalget til jobben. AaFK vil gjerne ha hovedtreneren på plass før laget drar på treningsleir lørdag.

- Målet vårt er at det skal begynne å nærme seg veldig. Men om vi klarer det til lørdag, det kan jeg ikke love 100 prosent sikkert, sier Hoff til TV 2.

Han legger til at det skal nærme seg en avtale mellom klubben og det som ifølge TV 2 skal være Jönsson. I tillegg til førstevalget skal AaFK ha to andre navn på blokken.

- Vi ønsker ikke å gå ut med navn som er aktuelle. Jeg ser det har vært spekulert i media, så får spekulasjonene fortsatt være til stede hos dere, sier Hoff.

Om tangotrøyene ikke blir enig med en ny trenerkandidat, kan det være et alternativ å gi assistenttrener Kent Bergersen en ettårskontrakt, bekrefter Hoff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere