RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Absurd å kjøpe Beckham

Sist oppdatert:
Tidligere klubbpresident i Real Madrid, Lorenzo Sanz, mener at kjøpet av David Beckham var én av hovedårsakene til at klubben ikke vant noen store troféer sist sesong.

Den som tok avgjørelsen om å kjøpe Beckham, var nåværende president Florentino Perez, og neste måned skal Sanz og Perez slåss mot hverandre i valget om presidentembetet i klubben. Perez vant over Sanz i det forrige valget for fire år siden.

Sanz mener at avgjørelsen om å kjøpe den engelske landslagskapteinen og la den franske midtbanespilleren Claude Makalele gå, vitnet om dårlig planlegging i klubben:

Absurd
- Det er et ubalansert lag med store stjerner som har lønninger det er vanskelig å opprettholde. Det er åpenbart at avgjørelsen om å kjøpe Beckham og selge Makalele var absurd, sa han til et spanske nyhetsbyrået Europa Press ifølge Reuters.

Selv om Sanz kritiserte kjøpet, ser han også positive side ved den tidligere Manchester United-spilleren:

- Beckham er en god spiller, men ikke der han spilte i fjor. Uansett hadde vi Luis Figo i hans posisjon. Det ble bygget et lag med tanke på markedsføring snarere enn sportslige realiteter.

Annen innstilling
Kandidaten til presidentvervet mener det er på tide å brette opp ermene:

- Vi har oppført oss arrogant og vist manglende ydmykhet. Insisteringen på at vi er best i verden har vært til besvær og bare generert hat overfor klubben. Nå er det på tide å få beina ned på jorda og skape et balansert lag som kan vinne seriemesterskapet.

Forretningsmann Arturo Baldasano skal også delta i presidentvalget den 11. juli.

Real Madrid vant ingen store titler i fjor og endte på fjerdeplass i den hjemlige serien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere