RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kent Skibstad (Scanpix)

- Åge Hareide er en perfekt erstatter

Sist oppdatert:
Helsingborg bekrefter at Åge Hareide blir ny trener i klubben.

Onsdag sprakk nyheten om at Åge Hareide blir ny trener i Helsingborg da STV meldte at den tidligere Viking-treneren ville bli presentert torsdag.

Hareide ville ikke bekrefte ansettelsen overfor Nettavisen, men torsdag meldte den svenske klubben på sine hjemmesider at 63-åringen er klar for sin andre periode i klubben.

Helsingborg prøvde å overtale Conny Carlsson til å fortsette som trener i klubben, men Jesper Jansson er godt fornøyd med at Hareide returnerer til klubben da det ikke lot seg gjøre.

- Da Conny dessverre bestemte seg for ikke å være med videre, føles Åge som den perfekte erstatteren. En Helsingborg-helt med et stort Helsingborg-hjerte og en motivator og inspirator av høy klasse, sier Jansson til Helsingborgs hjemmesider.

Også Åge Hareide er tilfreds med å finne seg ny arbeidsgiver bare dager etter at han måtte gå fra Viking.

- Løsningen passer meg perfekt.

- Jeg er per i dag ikke klar for å skrive under på et lengre treneroppdrag, men kjenner at en kortsiktig løsning med en klubb jeg har sterke relasjoner til og følelser for føles fantastisk bra, sier Hareide.

Hareide ledet Helsingborg til seriegull i 1999 og skal lede laget i Champions League-kvalifisering den kommende høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere