RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Aksepterer VIF-gull med glede

Foto: Anders Skjerdingstad (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Men Nils Arne Eggen tror Rosenborg vinner både «seriefinalen» og serien.

LERKENDAL (Nettavisen): Rosenborg hadde fem poeng til gode på Vålerenga da Nils Arne Eggen overtok som RBK-trener.

Tolv kamper senere er avstanden nøyaktig den samme. Søndag møtes Norges to beste fotballag til det mange omtaler som en «seriefinalen», men som i realiteten bare er første matchball for RBK.

- Leder uansett
- Vi leder jo fortsatt med to poeng selv om vi skulle tape, understreker Nils Arne Eggen to dager før årets viktigste seriekamp i Norge.

Mindre enn et døgn etter den solide 2-1-seieren over Aris Thessaloniki i Europa League, var det en avslappet og blid Eggen som mer obsertverte enn ledet RBK-treningen tidlig fredag ettermiddag.

Fornøyd kunne han også konstatere at samtlige som spilte fra start mot Aris også er klare til VIF-kampen, og alle elleve får fornyet tillit.

Etter den siste treningsøkta før kampen (RBK-spillerne har lørdagsfri) var også Eggen storsinnet nok til å prate pent om motstanderen.

- Dynamisk lag
- Jeg synes Vålerenga framstår som et dynamisk lag. De beveger seg godt i begge retninger, men er klart best offensivt, analyserer han.

Likevel tror naturligvis Eggen at Rosenborg vil vise seg som det beste laget.

- Skulle Vålerenga å gå forbi oss nå, er de så gode at om vi ikke akkurat applauderer, så i hvert fall aksepterer med glede at de tar gullet, og da med tanke på at de kan være med og hevde seg ute i Europa, sier Eggen.

Rosenborgs lag mot VIF: Daniel Örlund - Mikael Lustig, Mattias Bjärsmyr, Vadim Demidov, Mikael Dorsin - Markus Henriksen, Anthony Annan, Per Ciljan Skjelbred - Morten Moldskred, Rade Prica, Steffen Iversen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere