RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Aksepterte City-bud

Sist oppdatert:
Ny stjerne ser ut til å være på vei til Manchester City.

Manchester City og Lazio ble torsdag enig om overgangssummen for venstreback Aleksandar Kolarov. Det skriver engelsk presse fredag.

Dermed ser det ut som om han havner hos de blå i Manchester.

Lazio-president Claudio Lotito hevdet imidlertid fredag ettermiddag at de fortsatt ikke hadde mottatt et offisielt skriftlig bud fra City.

- Inntill det skjer er det ingen enighet mellom Lazio og Manchester City, sa Lotito.

Så spørs det om partene er muntlig enige, og at det skriftlige budet kun er en formalitet.

80 millioner pund
City punger i så fall ut med 17 millioner pund for den serbiske 24-åringen, og har da kjøpt for 80 millioner pund i sommer. Tidligere har Roberto Mancini hentet Barcelonas Yaya Toure, Hamburgs Jerome Boateng og Valencias David Silva.

Totalt har City kjøpt spillere for over 300 millioner pund siden Abu Dhabi-grupperingen overtok kontrollen over klubben for snaut to år siden. Det stopper trolig ikke der, heller. City er fortsatt på jakt etter Aston Villas James Milner, og må trolig punge ut med 25-30 millioner for ham. Mancini ønsker også Wolfsburgs Edin Dzeko, men tyskernes pris på 45 millioner pund er faktisk, tro det eller ei, også i dyreste laget for de blå.

Het
Aleksandar Kolarov, av og til omtalt som Serbias Roberto Carlos, har også vært ønsket av Real Madrid, Juventus og Inter, men foreløpig skal det kun være City som har fått akseptert bud. Ifølge flere engelske medier er det ventet at serberen gjennomfører legesjekken i City i løpet av kort tid, og at han slutter seg til City-troppen på treningsleiren i USA.

Han startet karrieren i hjemlandet med klubben Cukaricki Stankom, fortsatte i OFK Beograd, før han ble solgt til Lazio for 800.000 euro i 2007. Da hadde han etablert seg som en av Europas mest spennende venstrebacker, også på grunn av storspill for det serbiske U21-landslaget som kom til finalen under EM i Nederland i 2007.

I 2008 debuterte han også for Serbias A-landslag, og han spilte for laget under årets fotball-VM.

Flere kjempescoringer
Kolarov er kjent som en uhyre offensiv back med et skudd som kan minne om det brasilianske Roberto Carlos hadde. Under kan du blant annet se et utrolig raid med påfølgende scoring mot Roma, og et kjempeskudd fra 40 meter mot Reggina.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere