RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Aldri kritisert engelske spillere

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Robin van Persie tilbakeviser at han er oppgitt over engelske spilleres livsstil.

Tabloidavisen The Sun siterte denne helga 27-åringen på at han mener engelske spillere ofte fester til langt på natt, og må ta følgende av det og legge opp tidligere.

Debatten om engelske spilleres form og profesjonalitet blusset opp i engelske medier etter 2-2-kampen mot Sveits i EM-kvalifiseringen. Landslagssjef Fabio Capello hevdet da at spillerne hans var for slitne til å prestere bedre.

Robin van Persie hengte seg angivelig på, kritiserte festkulturen blant engelske spillere, og viste til at han selv satte pris på å spise frokost med barna sine hver morgen. Noe han mente var umulig dersom han var ute og festet til klokka tre på natta.

Nå forklarer nederlenderen at uttalelsene hans ikke har kommet riktig fram i mediene.

- Vil gjerne oppklare noen ting. Jeg har angivelig kommentert om livsstilen til engelske spillere. Ord har blitt tatt ut av sammenhengen, skriver Arsenal-spissen på Twitter.

- Det eneste jeg mente å si var at du kan ha glede av en lengre karriere dersom du passer på deg selv. Har aldri nevnt engelske spillere spesielt, legger Van Persie til.

27-åringen mener tvert imot at han spiller med i en ypperlig liga med mange gode spillere.

- Hvem er jeg til å dømme? Jeg synes Premier League er fantastisk og det er guttene som spiller der også, fortsetter nederlenderen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere