- Aldri mer Brann

Foto: (Foto: Scanpix)

Robbie Winters fryktet å bli frosset ut i kulden. I kveld spiller han fra start. Følg kampen her eller se den på web-TV her.

10.04.07 15:28

(iBergen.no): På senhøsten i fjor og i vinter var Robbie Winters fast bestemt på at han skulle forlate Brann. I frie uttalelser la han også ut om trener Mons Ivar Mjelde, som igjen svarte med at det ikke var noen vei tilbake til Stadion verken for Winters eller Charlie Miller.

Gått i seg selv
Som kjent gikk sistnevnte til belgiske Lierse og kjemper i bunnen for å overleve, mens Winters er for fullt inne i varmen igjen i Brann som går for gull. Dersom alt går etter planen er Winters med fra start i kveldens seriepremiere sammen med Thorstein Helstad.

- Det så vanskelig ut i vinter, men sånn er livet. Nå har jeg gått i meg selv og gjort det jeg kan for å komme tilbake. Vi skværet opp og jeg har fått en fair sjanse til å komme med i førsteelleveren. Jeg gleder meg veldig til kampen i kveld. Det er viktig å få en god start med tre poeng, sier Winters til iBergen.no timer før seriestart 2007.

Trener Mons Ivar Mjelde ønsker ikke å si noe om laget i kveld, men røper at de som spilte i siste treningskamp mot Start danner grunnlaget for startelleveren i kveld. Som kjent startet Winters sammen med Thorstein Helstad.

For at Brann skal ta alle poengene mener Mjelde de viktigste å passe opp for er de som forer superspissene Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson med pasninger. Målgivende pasninger.

Unngår foring
- Det er viktigere å gjøre noe med dem som forer spissene. Vi vet at Stabæk er gjennombruddshissig og gode på siste tredjedel av banen. Får de (Nannskog/Gunnarsson) rom nok er de giftige. Det blir også viktig ikke å slippe dem til, sier Mjelde.

Dersom alt går som planlagt stiller Brann slik i serieåpningen mot Stabæk i kveld (4-4-2): Håkon Opdal - Bjørn Dahl, Olafur Bjarnason, Kristjan Sigurdsson, Erlend Hanstveit - Jan Gunnar Solli, Ardian Gashi, Martin Andresen, Erik Huseklepp - Robbie Winters, Thorstein Helstad.

Benken: Johan Thorbjørnsen, Armann Bjørnsson, Ramiro Corrales, Cato Guntveit, Helge Haugen, Trond Fredrik Ludvigsen, Bengt Sæternes.

Det vil si at Solli får sin offisielle Brann-debut i kveld.

Kampstart er klokken 1900 på Nadderud.

Les flere saker på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag