*Nettavisen* Sport.

- Aldri sett Mikel spille

Med 6-1-seier og en storspillende John Obi Mikel reiser Lyn til Stavanger. Der møter Oslo-laget spillere som aldri har sett unggutten i aksjon.

04.05.05 14:13

Det er kanskje ikke så rart. Mikel har bare spilt to kamper i eliteserien, og Viking-spillerne har ikke hatt mange sjanser til å se Mikel. Viking vet derfor ikke helt hva som treffer dem i torsdagens kamp.

- Jeg har bare sett Henning Berg på landslaget. Jeg aner ingenting om ham som trener. Jeg har heller aldri sett han nye nigerianeren, Mikel. Jeg aner ingenting om ham, men regner med at vi får høre litt om Lyn før kampen torsdag, sier Vikings midtstopper, Frode Hansen, til TV 2 Nettavisen.

Han har selv spilt for Lyn, men føler ikke at torsdagens kamp er spesiell. Til det har det vært for store utskiftninger i Oslo-klubben. Det viktigste for Hansen er uansett at Viking vinner.

Nå skal han ha to hjemmeseirer på rad.

- De har jo ikke vunnet borte, og vi har bare vunnet hjemme. Torsdag er vi bare fornøyd med tre poeng. Nå skal vi spille to hjemmekamper på rad - mot Lyn og Molde. Får vi seks poeng i de kampene er vi med helt i toppen igjen, sier han.

Bjarte Lunde Aarsheim er suspendert for Viking. Jone Samuelsen skadet seg på B-laget, og er trolig ikke med. Det er også tvil rundt Trygve Nygård. Lyn mangler fortsatt back Henrik Dahl. I tillegg er Edu uaktuell. Øyvind Leonhardsen fikk en smell mot Molde sist, og det er også litt tvil rundt ham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.