RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Dag Langerød

- Aldri vært så gøy som nå

Sist oppdatert:
FORNEBU (TV 2 Nettavisen): Harald Martin Brattbakk føler han fortsatt har mye å gi på en fotballbane. – Det har aldri vært så gøy å spille som nå, sier han til TV 2 Nettavisen.

Alt tyder på at Tippeligaens toppscorer kommer til å få en plass i førsteelleveren mot Luxembourg i morgen. Brattbakk scoret faktisk i det forrige hjemmemøtet mot Luxembourg på Ullevaal. Det var så langt tilbake i tida som 26. april 1995. Da vant Norge 5-0.

Senere på året forsvant storscoreren stille og rolig ut av landslagsbildet. Og har stort sett vært ute siden.

Lenge ute
- Jeg var med i troppen til bortekampen mot Tsjekkia seinere den høsten. Men jeg har egentlig aldri gitt helt opp å komme med igjen. Det har vært veldig mange gode spillere å kjempe mot, og jeg har aldri gitt opp.

- Jeg føler meg jo ikke så gammel ennå, selv om jeg har passert de tretti. Og det har aldri vært så gøy å spille fotball som det er nå. Jeg ser gleden i hver trening og i hver kamp på en helt annen måte nå enn før.

Priviligert
- Jeg føler meg veldig privilegert over å få lov til å holde på med fotball. Jeg treffer masse hyggelige mennesker både i Rosenborg og i landslaget, sier Brattbakk til TV 2 Nettavisen.

Storscoreren har kontrakt med Rosenborg i ytterligere tre sesonger, men avviser ikke at han kan holde på enda mer.

- Så lenge hodet er med og beina holder, så ser jeg som sagt stor glede i å spille fotball, sier han videre.

Tar tittelen
Harald Martin Brattbakk er ikke kjent for å prate i store ord. Og det er rett og slett ren og skjære fakta når han sier at han kommer til å ta Petter Belsviks scoringsrekord i toppserien.

- Jeg greier det nok ikke i år. Fem mål på tre kamper er nok for mye. Men i løpet av de tre neste årene skal jeg nok ta den rekorden, ja.

I morgen kommer han til å gjøre sitt for at Norge slår Luxembourg - og tar et langt steg mot EM-sluttspillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere