RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Alle er på rett vei

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): Til tross for svak norsk hopping torsdag er ikke landslagstrener Mika Kojonkoski særlig bekymret før lørdagens VM-konkurranse i den lille bakken.

I verdenscupsammenheng blir ikke lenger normalbakkene benyttet. Og den lille bakken i VM-byen er i tillegg gammeldags og veldig lite lik de bakkene som den norske troppen har trent i den siste tiden.

Forskjellig
- Både Lillehammer og Granåsen er helt forskjellig fra den bakken vi nå skal hoppe i. Derfor sleit vi en god del til å begynne med. Men jeg synes alle våre har vist en oppadgående trend. Lørdag kan vi være med helt der framme igjen.

- Hoppinga som ble vist på Lillehammer før vi reiste ned hit var veldig bra. Den viste at alle er på rett vei, sier Kojonkoski til TV 2 Nettavisen.

Gledet seg
Han er ikke spesielt bekymret over at nordmennene ikke var med i den ypperste teten under torsdagens trening. Derimot gledet han seg over at hjemmehåpet Martin Schmitt var lengt i to av de tre omgangene han hoppet. I den tredje ble han nummer tre.

- Det er veldig hyggelig å se at Martin nå er tilbake igjen. Han har slitt i mange år, og hatt et voldsomt press på seg, sier Kojonkoski.

De fleste nøyde seg med to-tre hopp torsdag. Men alle nordmennene satte utfor fem ganger - uten å få skikkelig klaff i noen av dem.

Burde hoppet bedre
Roar Ljøkelsøy var uvant langt bak i alle sine hopp. Nå pleier ikke han være blant de som markerer seg mest på treningene. Blant annet vant han i Zakopane, etter å ha hoppet svakt på treningen.

- Ja, det stemmer. Men jeg var ikke så langt bak som i dag. Jeg burde ha hoppet bedre i dag. Det er veldig viktig å få trykket til på hoppet, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere