RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Alle skjønner alvoret nå

Sist oppdatert:
Vålerenga vil unngå avgjørende kamp i Stavanger.

Espen Shampo Knutsen er mer eller mindre sikret seriegull i sin første sesong som Vålerenga-trener.

Torsdag vant osloklubben 7-2 over Lillehammer, mens Storhamar tapte 2-3 for Comet i Halden. Det betyr at seriegullet havnet på Oslos østkant dersom ikke Storhamar tar fire poeng mer enn Vålerenga på de to siste rundene.

Optimistisk
- Jeg føler vel at det ser bra ut nå. Jeg tror vi bare har tapt to kamper på rad én gang tidligere i år, sier Espen Knutsen til Nettavisen.

Men Shampo tar ingenting for gitt.

- Jeg tror alle skjønner alvoret. Det så vi i går også, det var bra fart og kun én ting som gjaldt, og det var å vinne. Det blir nok det samme mot Furuset, tror Shampo.

Hvis Vålerenga avgir poeng mot Furuset på søndag og Storhamar samtidig slår Stjernen hjemme i Hamar Amfi, blir det ikke avgjort før i siste serierunde 22. februar. Og da venter sterke Stavanger Oilers.

- Det er ingen i Vålerenga som vil ha den avgjørende siste kampen mot Stavanger. Jeg tror alle vil avgjøre dette nå, sier Knutsen.

Over forventning
Seier over Furuset vil sikre Vålerengas 25. seriemesterskap. Det er mer enn Shampo forventet da han startet sin første sesong som hovedtrener.

- Ja, det er klart. Så langt har det gått over forventning, i og med at vi har spilt med veldig mange unggutter. Men det er en veldig bra generasjon som har kommet opp nå, slike talenter kommer ikke hvert år, mener suksesstreneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere