*Nettavisen* Sport.

- Aller helst vil jeg spille for Real Madrid

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Molde vet ikke hva som skjer med Tippeligaens målkonge.

MOLDE – STABÆK 1-0:

MOLDE (Nettavisen): Med straffescoringen ett minutt ut i andre omgang sikret den senegalesiske spissen seg tittelen som toppscorer i Tippeligaen 2010. Med 16 scoringer totalt havnet han ett mål foran Moa.

- Dette var drømmen for meg. Akkurat nå er jeg bare utrolig glad for at jeg har scoret så mange mål for Molde. I de siste kampene har jeg nesten kun hatt fokus på å bli toppscorer, så det var deilig å få avgjort det i siste runde, smiler Fall som går en uviss tid i møte som fotballspiller.

- Vet ikke hva som skjer
Fall har ett år igjen av kontrakten med russiske Lokomotiv Moskva og vet lite om hva klubben bestemmer seg for å gjøre med spissen. Situasjonen i Lokomotiv Moskva har også endret seg dramatisk etter at nesten hele administrasjonen i klubben har blitt byttet ut i løpet av kort tid.

- Jeg vet ikke hva som vil skje angående min kontrakt med Lokomotiv Moskva. Det eneste jeg vet er at jeg har ett år igjen, sier Fall.

Sportsdirektør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, hevder at Molde må avvente situasjonen i Lokomotiv Moskva, før de eventuelt velger å gjøre noe i forhold til Fall også neste sesong.

- Lokomotiv Moskva var i Molde for fjorten dager siden og inntrykket mitt er at klubben ikke har bestemt seg for hva de vil gjøre med Fall ennå. Vi må bare avvente hva som skjer før Molde eventuelt gjør noe. Han er uansett bundet til oss ut november, sier Jacobsen.

- Alt kan skje i fotball
Fall har vært en stor suksess for et Molde-lag som har slitt enormt i 2010-sesongen.

- Vi startet svakt, men vi har heldigvis avsluttet veldig bra, sier Fall som ikke vil utelukke at han spiller for Molde også neste sesong.

- I fotball kan alt skje. Jeg har mange venner i Molde og trives. Aller helst vil jeg spille for Real Madrid, smiler senegaleseren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.