RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Alltid deilig å score

Foto: Jarl Fr. Erichsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Trond Olsen (23) herjer i Adeccoligaen. Fem mål på tre kamper oser kvalitet.

HAMKAM - BODØ/GLIMT 2-3: Tidligere U21-spiller Trond Olsen ser endelig ut til å finne tilbake til den gode, gamle scoringsformen - i gode, gamleklubben Bodø/Glimt.

Etter 0-0 mot Hønefoss i seriepremieren, løsnet det for alvor for Glimt og Olsen i 8-1-seieren hjemme mot Mandalskameratene. Sørlendingene måtte slukøret fly hjem med rekordtung last.

Ikke minst takket være Trond Olsen. Unggutten, som aldri helt fant seg til rette på Åråsen, scoret tre av Glimts åtte mål i slakten på Aspmyra.

Dobbel dose
Lørdag var han igjen den store, lille forskjellen på opprykkskåte HamKam og Bodø/Glimt. Først var 23-åringen lurt frempå etter tre minutter, før han kontant la på til 1-3 etter timen.

I mellomtiden hadde Juha Pasoja og Runar Berg allerede rukket å score hvert sitt. Olsen andre nettkjenning var livsviktig for et Glimt-lag på vei mot storformen.

Tommy Ørens redusering etter 70 minutter endret dermed ikke på poengfordelingen. Bodø/Glimt topper Adeccoligaen etter tre spilte kamper.

- Gledelig
Det gleder spillende sportssjef, Erik Hoftun.

- Vi vinner en særdeles tøff kamp - en real strid. Vi er veldig fornøyd med det vi har gjort på bortebane til nå i år. Vi har kanskje spilt to av de vanskeligste oppgjørene allerede (Hønefoss og KamKam, journ. anm.), skryter den tidligere RBK-stopperen overfor TV 2 Sporten.

- Det er utrolig viktig med en god start. Den har vi fått, oppsummerer Hoftun.

Arne Erlandsen er selvsagt ikke like glad etter sesongens første poengtap.

- Det er aldri hyggelig å tape fotballkamper. Synd for oss, bra for Glimt. Vi gjør en relativt bra kamp, men sliter litt innenfor begge 16-meterne. Totalt sett kommer vi likevel til å være vanskelige å slå i år, spår den nyansatte Briskeby-sjefen.

Trond Olsen, derimot, smiler fra øre til øre etter fem mål på tre kamper.

- Det er bestandig artig å score, smiler den lille kongen av Adeccoligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere