RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stefan Jerrevång / SCANPIX

- Alt er Shampos feil

Sist oppdatert:
Djurgården er i dyp sportslig krise om dagen. Aftonbladets ekspertkommentator Lasse Anrell er ikke i tvil om hvem sin feil det er: Espen "Shampo" Knutsen.

Djurgården har tapt hele 8-1 for Västra Frölunda i sine to første kamper i sluttspillet. Det skal en snuoperasjon av de sjeldne til før Djurgården tar seg videre til neste runde.

Shampos feil
Lasse Anrell har fulgt svensk hockey i en halv mannsalder snart, og har en klar oppfatning av hvorfor det har gått så galt for Djurgården i det siste.

- Alt er Shampos feil. Djurgården er blitt mye verre etter at han kom til klubben. De andre spillerne tror at Espen kan fikse alt, og det kan han jo ikke. Shampo er i dårlig form akkurat nå, pluss at han ikke er så bra som alle skal ha det til. Han ble kåret til NHLs verste spiller i fjor, og det ser vi nå, sier Lasse Anrell til TV 2 Nettavisen.

- Hva er det rent konkret som ikke bra nok?

- Teknikken til Shampo er dårligere, han henger ikke med, han går ikke bra på skøyter lenger, i tillegg til at de andre spillerne provoserer han så han begynner å slåss. Det er jo ikke akkurat hans greie, da, fortsetter Anrell.

-Noe radikalt må skje
- Kan de klare å snu dette nå, tror du?

- Nei. Ikke med dette laget. Noe radikalt må skje, og treneren bør sette Shampo ut av laget, så kanskje de andre spillerne hever seg, sier Anrell.

- Er det krise i Djurgården nå?

- Ja visst er det krise. Det er jo en katastrofe for klubben, både sportslig og økonomisk. Det er jo sånn i hockey-Sverige at alle fryder seg seg over å se et storlag tape på denne måten, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere