- Ander Herrera signerer for PSG

VIKTIG BRIKKE: Under Ole Gunnar Solskjær har Ander Herrera blitt en sentral del av midtbanen.

VIKTIG BRIKKE: Under Ole Gunnar Solskjær har Ander Herrera blitt en sentral del av midtbanen. Foto: Erik Johansen (NTB scanpix)

Det melder troverdig kilde fra Frankrike.

26.04.19 14:42

Ander Herreras fremtid i Manchester United har lenge vært under tvil.

Nå melder franske RMC at spilleren har blitt enige med Paris Saint-Germain om betingelsene i sin kontrakt, og dermed er det bare Herreras signatur som mangler.

- Ingen tvil om at han blir PSG-spiller

Midtbanejuvelen til Solskjær har til gode å undertegne en kontraktforlengelse med United, og har dermed hatt anledning til å forhandle fritt med andre klubber, all den tid spillerens nåværende kontrakt løper ut i sommer.

RMC skal ha snakket med bekjente av Herrera, som fastslår at det ikke er noen tvil om at baskeren spiller fotball i Paris neste sesong.

Herreras tidligere klubb, Athletic Bilbao skal også ha gjort et fremstøt mot spilleren, men det skal ha vært i seneste laget, skriver RMC. De skriver også at det gjenstår å bli enige om lengden på kontrakten, men at det mest sannsynlig blir en kontrakt som strekker seg over fem sesonger.

- Kan figurere mot Chelsea

Selv om mye nå tyder på at Herrera snart er ferdig på Old Trafford, betyr ikke det at United-supporterne har sett det siste fra sin yndling.

På sin pressekonferanse fredag ble United-manager Ole Gunnar Solskjær nemlig spurt om Herrera hadde spilt sin siste kamp for klubben.

- Nei, det er tre kamper igjen av sesongen. Han trener og er entusiastisk, og er frisk nok til å spille på søndag (mot Chelsea). Jeg kan ikke garantere at han spiller, fordi han har vært skadet, sa Solskjær.

Ander Herreras overgang til de franske gigantene har vært i ryktespaltene de siste ukene, og Solskjær har vært klar på at 29-åringen er en spillertype han gjerne ville jobbe med videre i United.

– Jeg har alltid likt å se Ander (Herrera) spille. Da vi signerte han fra Athletic Bilbao hadde han akkurat gjort det veldig bra mot oss i Europaligaen – og jeg la godt merke til han allerede da, sa Solskjær allerede etter seieren mot Huddersfield i januar.

United måtte i sin tid ut med nærmere 30 millioner pund for spilleren da han ble hentet fra Athletic Bilbao, men det er penger de altså ikke får igjen, ettersom Herrera nå forlater klubben vederlagsfritt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.