*Nettavisen* Sport.

- Andresen er ute etter meg!

Utviste Anthony Annan (21) mener Martin Andresen ga beskjed om at han skulle tas hardt.

07.07.08 09:36

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): VÅLERENGA – STABÆK 2-1:

Annan kom inn for en skadet Henning Hauger etter 34 minutter. Etter 74 minutter fikk det røde kortet av dommer Tom Henning Øvrebø.

Lars Iver Strand, som nettopp var kommet inn på banen, taklet ghaneseren hardt, og straks ballen var et annet sted på banen oppsøkte Annan Strand og ga han et knyttneveslag i kroppen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Direkte rødt kort til Annan – som allerede hadde et gult kort. Det fikk han like etter at han kom på banen i første omgang.

Martin Andresen var også kjapp til å takle ghaneseren kontant da han kom inn, og Annan ga umiddelbart svar på tiltale – noe som skapte en konfrontasjon mellom flere spillere.

- Han skallet meg, ja. Traff meg litt i nesa. Hadde han truffet ordentlig, så ..., forteller Andresen, som også fikk gult kort i situasjonen.

Les også:Martin forbannet over gult kort

Innrømmer rødt
Annan innrømmer mer eller mindre at det røde kortet etter episoden med Strand var korrekt.

- Dommeren så at jeg dyttet til spilleren, jeg benekter ikke det. Men jeg var veldig sint, siden jeg hørte at Martin Andresen sa til spilleren som kom inn (Strand, journ.anm.) at han skulle takle meg hardt, sier midtbanekrigeren til Nettavisen.

Annan mener dette har pågått lenge, og hevder Martin Andresen har vært ute etter ham siden han spilte i Start og Andresen var i Brann.

- Hver gang jeg spiller mot ham, vil han bølle med meg. Jeg er tøff og vil ikke tillate det – men det er ingen tvil om at han er ute etter meg, mener Annan.

(Se høydepunktene fra kampen i videovinduet under. Saken fortsetter under videoen.)

251020

Strand og Andresen benekter
Lars Iver Strand benekter oppfordringer fra VIF-treneren om å «ta» Annan.

- Jeg hørte ikke noe sånt fra Martin. Det var litt småkriging og kjekling, og så gir Annan meg et slag med knyttneven som dommeren vurderer er rødt kort. Tåler han ikke å bli taklet, vet jeg ikke hvordan det vil gå med ham i fotballen fremover, sier Strand til Nettavisen.

Også Martin Andresen avfeier anklagene til Annan.

- Det blir noen fighter når to sentrale midtbanespillere møtes i kamp. I dag ble han sinna og fikk rødt kort. Det var dumt av ham. Noen ganger er det jeg som blir for sinna, sier Vålerengas spillende trener.

PS! Anthony Annan bekrefter at noen klubber i London, pluss Middlesbrough og Manchester City, er blant de aktuelle når han forlater Stabæk om kort tid. Det røde kortet mot Vålerenga kan bety at han har spilt sin siste kamp for Stabæk.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.