RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (Scanpix)

- Angan kan redde oss

Sist oppdatert:
Hønefoss-trener Reidar Vågnes tror hurtigtoget fra Elfenbenkysten vil berge klubben fra nedrykk.

MOLDE - HØNEFOSS 1-0:

MOLDE (Nettavisen): 22 år gamle Davy Claude Angan ble før årets sesong hentet til Ringerike fra Lyn og ble sett på som en spennende signering av den hardt satsende Tippeliga-klubben. Men Angan har slitt både med skader og form etter overgangen til Hønefoss. Noe som har resultert i kun fire mål på 21 kamper.

Likevel tror hovedtrener Reidar Vågnes at Angan kan skyte klubben til ny kontrakt i Tippeligaen.

- Angan kan redde oss fra nedrykk. Han vil bli en meget viktig spiller for oss, ja en nøkkelspiller, i kampen om å holde seg i Tippeligaen, sier Vågnes.

Angan skapte en del problemer for Molde-forsvaret med sin fart og gjennombruddshissighet søndag, men maktet ikke å omsette noen av sine tre sjanser i mål.

Mangler touchen
Før kvarteret var spilt skjøt ivorianeren svakt utenfor fra vel seksten meter. I det 29. minutt fikk han ballen i beina etter at Molde-keeper Espen Bugge Pettersen ga retur på skuddet til Madiou Konate, men Angan avsluttet svakt utenfor fra ti meter. I andre omgang testet Angan skuddfoten fra tjue meter, men Bugge Pettersen vartet opp med en redning fra øverste hylle som hindret den tidligere Lyn-spilleren fra nettkjenning.

- Angan er veldig marginal i spillet sitt. Davy mangler litt på touchen i dag, men det har sammenheng med at han har vært skadet i en måned. Nå kjenner han ikke noe til skaden og jeg ser fram til samspillet mellom han og Madiou Konate i serieinnspurten, sier Vågnes til Nettavisen.

Steg i riktig retning
Vågnes mener klubben tok et steg i riktig retning borte mot Molde.

- Det vi viser i dag er et stort framskritt, men vi må bli bedre i den siste delen av spillet. Vi er ikke fokusert nok i det offensive spillet og kollektivt må vi bli bedre om vi skal ha håp om fortsatt Tippeliga-spill.

Den nye hovedtreneren i Hønefoss mener klubbens grusomme sesongstart med seks tap på rad har gjort utgangspunktet for ny Tippeliga-kontrakt vanskelig for klubben.

- Det er klart når du taper de seks første kampene blir det vanskelig. Derfor skal vi være kjempefornøyde om vi holder oss, selv om vi må gjennom en kvalikkamp for å berge oss, sier Vågnes.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere