RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/REUTERS/Peter Jones

- Angrep, angrep, angrep

Sist oppdatert:
Vince Carter herjer for New Jersey Nets om dagen. I natt satte han 43 poeng mot Philadelphia 76ers, og nå er sluttspillet også innen rekkevidde.

- Det er bare en ting som gjelder for oss nå. Det er angrep, angrep, angrep, sa Carter etter seieren i natt, der han var den store frontfiguren med sine 43 poeng.

Nets kjemper mot nettopp 76ers og Cleveland Cavaliers om hvem som skal gå videre til sluttspillet. Ett av lagene må vike. I natt kunne Philadelphia ha lagt beslag på den ene, men Carter ville det annerledes.

Carter ble tradet bort av Toronto i desember. Før det hadde han hatt en mellombra sesong, og snittet hans lå på 18 poeng. Mange trodde at Carters karriere var over. Men etter at han kom til New Jersey har han tatt bunnlaget mot toppen igjen. I 23 kamper har han satt over 30 poeng, og i fem kamper har han laget over 40.

- Hver eneste kamp den siste måneden har vært som en sluttspillskamp. Vi må gå inn i hver kamp og spille som om den gjaldt hele sesongen, sa Carter.

Nets vant til slutt 104-83 i natt.

Philadelphia blir imidlertid klare om de vinner en av sine to igjenværende kamper. Cleveland Cavaliers tapte sin kamp i natt mot Detroit Pistons, etter at Detroits Tayshaun Prince klarte å nøytralisere King James. Detroit vant til slutt 87-90.

Begge lagene har to kamper igjen. Om lagene ender på like mange poeng, går Nets videre på bedre målforskjell.

I Western Conference ble Memphis Grizzlies som åttende og siste lag klare for sluttspill i natt, uten å spille selv. Isteden tapte konkurrenten Minnesota for Seattle. Dermed kan ikke Minnesota ta seg til sluttspill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere