*Nettavisen* Sport.

- Årsbeste av LSK

Tom Nordlie hadde mye å glede seg over da laget hans slaktet Teitur Thordarsons KR Rekyavik.

14.02.07 19:59

KR – LILLESTRØM 0-5

LA MANGA (Nettavisen): Lillestrøm kjørte tidvis over det islandske topplaget og skapte ti gode målsjanser i den spanske solsteken.

Trener Tom Nordlie er glad for at den nye 4-3-3-formasjonen sitter bedre og bedre for hver kamp – etter et par bedrøvelige treningskamper tidligere i vinter.

Se sammendrag av kampen på FXTV!

Les også: Nordlie vil gjøre Brenne hel

Mange bytter
- Jeg er veldig fornøyd med 1. omgangen. Vi gjør veldig mye av det vi jobber med å få til. Vi hadde et høyt press på ballfører, god avstand mellom lagdelene, bygget opp angrepene bakfra, hadde gjennombruddsgissighet med Magnus Myklebust og var flinke til å komme i overtall, er Nordlies oppsummering.

Han er derimot ikke like fornøyd med 2. omgangen, til tross for at tre av de fem målene kom etter hvilen.

- Jeg byttet på en måte i stykker kampen. Selv om dem som kom inn, er gode spillere, ble det for mange plassbytter. Men det var jeg klar over på forhånd, sier Nordlie.

Godt kantspill
Mot Moss spilte LSK den verste kampen Nordlie hadde sett på 20 år. En uke senere presterte lagets hans den beste kampen med ham som trener, ifølge ham selv.

- Kampen mot Skeid var tidvis like bra, men totalt sett er jeg mer fornøyd med denne kampen, som spesielt trekker frem trioen Magnus Myklebust, Arild Sundgot og Bjørn Helge Riise, som hadde et meget høyt og aggressivt press på KRs forsvarsspillere gjennom nesten hele 1. omgang.

I tillegg kom kantene til mange innlegg, og de fleste målene kom etter fint vingspill.

Ros fra sjefen
- Jeg er veldig fornøyd treeren på topp. Magnus kan bli en bra ving. Han kan også brukes på høyrekanten, sier treneren.

Arild Sundgot scoret to av Lillestrøms mål, mens Simen Brenne og Eirik Bertheussen satte inn vært sitt mål. Brennes mål kom etter et perleinnlegg fra Riise på høyrekanten. I tillegg lagde KR et selvmål da et skudd fra Espen Søgård skiftet retning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.