*Nettavisen* Sport.

- Arsenal er nå ligafavoritter

Foto: Pa Photos/Scanpix

Tottenham-manager Harry Redknapp har troen på hatklubben.

07.03.11 08:26

Liverpool spilte sesongens kanskje beste kamp søndag, da rivalen Manchester United ble sendt hjem med et 3-1-tap i bagasjen. Det fører til ytterligere spenning i gullkampen, når under ti kamper gjenstår av sesongen.

Forspranget «de røde djevlene» hadde til de andre lagene er nå betydelig innkrympet, og Arsenal ligger kun tre poeng bak, med én kamp mindre spilt.

Redknapp-tro
Nå får Arsenal overraskende støtte av Harry Redknapp.

- For meg er Arsenal favoritter til å vinne ligagullet, sier Redknapp ifølge Goal.com, og avslører at han ikke har hatt stor tro på at sitt eget lag Tottenham kunne blande seg inn helt i toppen.

- Jeg synes vi alltid har vært på utsiden, og har alltid vært på femteplass på oddsen over hvem som kan vinne. Også Chelsea kan vinne, og jeg ville ikke avskrevet dem riktig ennå. De er kapable til å vinne syv eller åtte kamper på rad, sier «Spurs-sjefen».

Ikke skuffet
Han var ikke veldig skuffet etter å ha spilt 3-3 mot Wolverhampton søndag.

- Det er mye positivt vi kan ta med oss fra denne kampen. Å score tre mål, og at spissene scorer tre fantastiske mål, er veldig positivt for oss. Vi forsvarte oss bare ikke så bra, og det var ikke så mye jeg kunne gjøre med det i dag, sa Redknapp etter kampen.

Wolverhampton - Tottenham 3-3

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag