Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Arsenal forfulgt av FA

Sist oppdatert:
Arsenal-kaptein Patrick Vieira beskylder det engelske fotballforbundet (FA) for å forfølge enkelte Arsenal-spillere etter at Sol Campbell skal etterforskes for å ha sparket Eric Djemba-Djemba i baken under Community Shields-kampen forrige søndag.

Campbell fikk se det røde kortet i ligaåpningen mot Everton etter å ha taklet Thomas Gravesen som bakerste mann. For den forseelsen blir han utestengt i en kamp

Nå kan han bli utestengt tre nye kamper dersom FA finner han skyldig i Community Shields-episoden. England-stopperen var den eneste spilleren som kan bli straffet etter at dommer Steve Bennett så episoden på video. Det faktum at han valgte å overse en liknende brudulje mellom Ashley Cole og Paul Scholes har fått kaptein Vieira til å reagere.

Ingen overraskelse

- Hadde det vært en spiller i en annen klubb, hadde dette aldri skjedd, sier franskmannen til SkySports.

- Det kommer ikke akkurat som noen overraskelse at de skal ha saken opp til hørineg. Alle i klubben står bak han. For meg skjedde dette fordi han er Arsenal-spiller, fyrer kapteinen løs.

Bare krisesamtaler med landslagssjef Sven Göran Eriksson har hindret 28-åringen Cambell i å slutte på landslaget. Han er fremdeles rasende på FA fordi de ikke ville la han få en personlig høring etter at han ble utvist mot Manchester United forrige sesong.

Campbell for også støtte fra sin forsvarskollega, Ashley Cole.

- Vi kan ikke tro at dette pågår. Ingen så hva Djemba-Djemba gjorde med Sol. Han kommer uansett styrket ut av dette, legger Cole til.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!