- Arsenal gjorde meg til den spilleren jeg er

Foto: PA Photos/Scanpix

Samir Nasri med noen trøstende ord til gamleklubben.

24.08.11 22:08

Tirsdag ble det klart at Samir Nasri kom til å bli Manchester City-spiller og onsdag skrev franskmannen under på kontrakten.

Sagaen om den livlige angrepsspilleren hadde pågått i hele sommer og det ble stadig mer og mer klart at han ønsket seg bort.

Flere klubber var linket med spilleren, men det var altså til slutt de lyseblå som dro det lengste strået.

- Takk, Mr. Wenger
Ifølge rapporter fra England skal overgangssummen ligge på rundt 22 millioner pund og Nasri vil håve inn rundt 180.000 pund i uka.

Mange har reagert på at franskmannen valgte å forlate Arsenal nå, i en tid da det er mye usikkerhet rundt klubben og han har blant annet blitt beskyldt for å være grådig.

«Penger er roten til all ondskap», tvitret tidligere lagkamerat Emmanuel Frimpong, bare noen timer etter at overgangen var klar.

Det er imidlertid ikke bare den unge midtbanespilleren som er aktiv på mikrobloggen Twitter. Også Nasri selv har en konto på det populære nettstedet.

Onsdag benyttet han denne til å takke Arsenal for alt klubben har gjort for ham og passet også på å sende en takk til manager Arsène Wenger.

«Jeg ønsker å takke Arsenal for alt klubben har gjort for meg. Jeg vil alltid være takknemlig og ønsker klubben lykke til videre», tvitrer han.

«Og takk til Mr. Wenger og alle i Arsenals støtteapparat. Dere har vært fantastisk med meg og jeg er den spilleren jeg er nå, på grunn av dere», fortsetter han.

Møter Udinese
Arsenal har fått en tung start på sesongen, med uavgjort i åpningen mot Newcastle og et 2-0-tap i den første hjemmekampen, der Liverpool var på besøk.

Onsdag kveld møter klubben italienske Udinese til dyst i Champions League-kvalifiseringen. Londonklubben vant 1-0 i det første møtet på Emirates.

Arsenal har vært fast inventar i den gjeve turneringen i flere sesonger, men nå er det mye uro rundt klubben og flere frykter at Champions League kan ryke.

Klubben mistet også kaptein Francesc Fabregas til Barcelona tidligere i sommer, samtidig som Wenger i kjent stil har vært forsiktig på overgangsmarkedet.

Manageren har kommet under både kritikk og press fra flere hold, men franskmannen, som tok over Arsenal tilbake i 1996, har etter sigende ingen planer om å rømme skuta.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.