RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Arsenal hentet Källström med skade

Foto: Arsenal.com
Sist oppdatert:
Kim Källström med marerittstart på Arsenal-oppholdet.

Det er svenske Aftonbladet som lørdag rapporterer at Arsenals nysignering Kim Källström (31) skal ha blitt skadet på sin første trening med «The Gunners».

BBC skriver på sin side at skaden ikke oppsto på Arsenal-trening, men at han allerede var skadet da han kom til klubben.

Uhellet skal ha skjedd mens han spilte strandfotball under en treningsleir med Spartak Moskva, men Arsenal valgte altså likevel å hente inn Källström.

Ifølge den svenske avisen kan han være borte i to til tre måneder, men det avviser London-klubben.

Klubbens pressesjef, Mark Gonella, bekrefter det hele.

- Han har skadet ryggen og undersøkes i dette øyeblikk. Klubben vil komme med en uttalelse senere. Jeg tror at to-tre måneder er overdrevet, men er ikke i posisjon til å vurdere det, sier Gonella til Aftonbladet.

Källström ble hentet til londonklubben på den siste dagen av overgangsvinduet, og var tiltenkt en rolle på midtbanen ettersom Aaron Ramsey er ute med skade de neste seks ukene.

Nå kan det altså derimot se ut til at også erstatteren fra Spartak Moskva har fått seg en smell, og at han dermed trolig må se langt etter å få Premier League-debuten i søndagens kamp mot Crystal Palace.

Källström har spilt over hundre landskamper for Sverige og spilt i franske Rennes og Lyon i størsteparten av sin profesjonelle karriere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere